minnakfasulyecim Aylaninannesi Kim dedi bunu 😂😂 ya valla biz aç kalalım ona buna baksak ağzımıza bişey sokmamamız gerekiyor 😂
perihankrkya Aylaninannesi yaaa en çok istediğim eşim izin vermiyor bana yemem için havalar soğuk diye napıcam bide benum el yapımı dondurma jstiyooooo şuan agliycam
Aylaninannesi Sinirlerim o kadar bozuldu ki bugun canım çok dondurma çekti bende yedi bunu duyan annem bebeğe zarar vereceksin vs vs sinirlerim patladı ağlamaktan geri almıyorum kendimi. Sinirlerm bozuldu yaa minnakfasulyecim
Minikbirkalp minnakfasulyecim hic sorma ya canim 🤣🤣 onu yeme bunu yeme ona dokunma leke yapar bi salın beni diye bağırmak istiyor bazen insan 🤣🤣
minnakfasulyecim Aylaninannesi Kimseye bakma sen hangi yediğin organik doğal bu devirde? Annene deseydin sen daha fazla zarar verdin şuan bebeğime diye hiç kafana takma ağlama stres kötü şey. Herşeyin fazlası zarar kararında yiyince hiç bi sıkıntı olmaz
Aylaninannesi Tatlisannedilekk ayy bilmiyorum bugun çok üşüdüm annem de bebek üşüt de bilmem ne sinirlerim bozuldu zaten bebeğe bit şey olmasın diye her seye dikkat ediyorum insanın yüzüne söylenince çok kötü oluyor
Tatlisannedilekk Aylaninannesi hamilelerin psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramıyor bu söylenenler, canının istediğini ye cnm Allahın izniyle birşey olmaz. Ben dondurmayı yedikten sonra üstüne 1bardakta su içiyorum
minnakfasulyecim Minikbirkalp Ahahahah çok haklı bi isyan 😂 bi kulağımızdan girip ötekinden çıkarmayı bırak o kulaktan hiç sokmucazz çok biliyolar 😂
morsunbul95 Aylaninannesi kim dediyse öldürürüm onu 😂😂 Her gün dondurma yiyorum 3 günde 3 kiloluk dondurma bitiryirum külah dondurma hariç. 🙈🙈
04052016mh Aylaninannesi Vala ekim de hamile kaldım ozamandan beri canım istiyor ama eşim almıyor hasta olurum diye doktor bile sıcak yerde yiyebilirsin dedi ve evimiz aşırı sıcak petekler çok yanıyor geçen gün yine söyledim dondurma istiyorum ne zaman alacaksın diye Haziran da dedi 🤦🏽♀️🙄
Gizemito Valla yedim, yiyorum canım isteyince. Dondurmanın ne zararı olabilir ki bitince üzerine bi de suyumu içerim ohh 😂