Cagla-93 rumeysarikaya0958 diğer belirtileri de bekleyin bence bebeğin hareketlerini takip edin bnm doktorum böyle demişti sağlıklı doğumlar ❣️
Ayse3244 HappyMom benim kansız ve renksız yani acık sarı sümüksü avuç içi kadar yumurta akı gıbı Bişey geldı nişan olabilir mi acaba ? 39 .4 haftalık suanda bilen varmı ?
Yaseminnn3 FTMT aynen ben de 39+1 oldum bugün,hiçbir belirti yok ya da nişan falan geldi de bilemedim mi diye düşünüyorum
Cbegum Yaseminnn3 Ben de 39. Haftama girdim bugün aynı şeyi ben de düşünüyorum geldi de bilemedim mi diye perşembe doktor kontrolüm var o zaman soracağım kiminin şeffaf veya sarı kiminin kanlı geliyor acaba normal akıntı ile karıştırmış olabilir miyiz
Ayca3634 Ben 39+5 oldum dun sarimsi bi akintim oldu acaba nisan gelemsimi oluyor kimisi enfeksiyon dyor ama 🤷♀️
Halekd Nur77_ aaa o zaman bende haber vereyim ben açıkçası çok az 1-2 damla diye önemsemedim bide devamı olmadı diye açıkçası. Şimdi iyi misiniz siz ve bebiş
Neshuldem Suleymankezban ya benim ki mukuza şeklinde beze geldi iki peşpeşe beyaz sümüksü bişey. Bazılarında kan ve kahverengi renkli oluyormuş. Ben ilk değildir desim ama bu kadar büyük bir parça olunca anladım nişan doktora gittim anlattm aynen nişan dedi. Muayene etti açılma yok. Bebek ve suyu iyi bekleyecez dedi.
Neshuldem Suleymankezban normal bişet değil anlarsın zaten. Yumurtlamadaki gibi bir akıntı mukuza ama daha büyük. Farkedersin yani.