Sonunda bende buraya dogum hikayemi yaziyorum 23 nisan ikindiden sonra sancilarim basladi. Ve ben hasteneye hemen gitmemekte kararliydim. Gitmedimde😁 Bugun yani 24 Nisan gunu saat 11 e kadar hic uyumadan buyun gun sancilarim 5 dkkaya dusene kadar hastaneye gelmedim saat 11 de aryik dayanilmiucak derecede sancim olunca kalktik hastanenin yolunu tuttuk ve yatisimix yapildi hemsire geldi ve 4 5 santim dedi ben suni sanci istemiyorum dedim. 5 dk sonra Doktor geldi ve muane etti 7 cm dedi. Lavma yaptilar ve ardindan suyumu patlattilar. 10 dk beni dogum masasina goturduler ikinamadim kac defa denedim ama yinede duzgun ikinamadim kendimi geri attim durdum. Cunki cok canim yaniyodu ne kadar cirladiysam bogazim yirtildi doktor kizdi bana sonra baktilar olmuycak uc kisi coktuler ustume biri karnima biri kollarimi tuttu doktorda bebekle ilgilendi zaten beb hem bagiriyorjm hem ikiniyorum en sonunda 2 defa bi ikindim cocugun kafasi firt diye cikti 😁tabi guluyorum simdi ama siz bidé bunlari ben yasarken gorucektjniz. 24.04.2020 13.04 3.230 gram olarak geldi minik oglusum dunyaya simdi hastanedeyiz 2 tane dikisim var solumda yatiyo rabbim butuuun hamilelere kolayca dogumlar butuuun bebek istiyenlerede bebekler nasip etsin insallah. Cok mutluyum hala bogazim aciyo ama olsun. Iyiki geldi hosgeldi sefalar getirdi minigim 😍😍👨👩👦👦