Deno 40+4 oldum hiç bir belirtim yok hastaneye de gitmiyorum en son pazartesi günü gittim siz nasıl yapıyorsunuz kontrollerinizi??
Mekamu Deno ben 40.haftaya girdiğimden beri 2 günde bir gidiyorum. Doktorum çok önemli gelmen lazım dedi. Hatta pazara denk gelen gün bile gideceğim.
06tuba14 Deno bende yarın 40+4 olacağım bende de sancı ve açılma yok sadece kasılmalarım var ve arada adet sancısı gbi hafif ağrı giriyor sonra hemen geçiyor doktor 3 güne bir kontrole gelmemi söyledi yarın kadın doğum acile gideceğim artık çok zorlanıyorum nefesim kesiliyor kalbim bile sıkısmaya başladı 2 gündür.
ZEHRABETL Ben yasak olsada gidiyorum doktora dün gitmiştim en son. Bebeğin hareketlerini takip etmeniz lazım.
Fzehraaa Kontrollerinizi tabiki aksatmayın ama endişe de etmeyin. Benim ne nişanım ne suyum ne sancım ne açılmam yoktu ortada, bebek kanala bile inmemişti. 41+1de dogum yaptim ve hepsi o gün içinde oldu.
Stare Kızlar anneadayı doğurmuş şükür sağ salim başka doğuran varmı süreçleriniz nasıp geçti bende 40+0 ım