Eylulm_4820 Smybgrack olur diyorlar ama benim olmadı canım ilk o anlık ağrı hissettim sonrasında rahattım ben
Cansucanm Eylulm_4820 ayni şeyleri yaşamışız bende devlette doğum yapcam inşallah sakin kaldgm icjn hiç hissetmedim bile ağrı şuan pazar dan beri bel ağrısı kasik ağrısı günde iki üç saat uyuyablyrm hala sancı yok ama beklyrm ama insan çok sklyr bu ağrıdan bi an önce gidip doğurmak istyrm sağ salim evde bide kafayı yiyorsn nezmn gelcek sancı diye
Eylulm_4820 Cansucanm bendede bel ağrısı fazla oluyor her an sancım mı olacak suyum mu gelecek stres oldum uyku uyumuyorum. İnşallah sağlıkla gelsinler artık 🥰
Mekamu Semfer ayakta mı yaptı yani anlamadım? Seni oturtup da uygun pozisyonu alman lazım ki rahatça bakabilsin o da. Biraz pislik yapmış sanki.
Ceyda_t Benim de 37+1 de kontrolüm vardı. Özel bir hastaneye gidiyorum. Hiiiiç korktuğum gibi olmadı. Ne o an ne de sonrasında bir ağrı acı yaşamadım. Herhangi bir akıntı, lekelenme falan da olmadı. Korkmayın ve kasmayın, derin nefes alın sadece.
Dlrks Semfer bende sadece parmakla bakıyor sanıyordum ama tüm dairesel hareketleri yaptı benimkide kendi kasma o zaman çatı daralıyor rahat olmaya çalış dedi sonrada normal dedi bebek daha büyürse zorlanırmışım ama kilosu çok fazla artmazsa normal yapabilirmişim🤷🏼♀️
Toprakkkk Hasderluna bende 39+3 deyiz ve benim doktorumda çatı muayenesi yapmadı sancı çok fazla çıkmadığından yapmadığını söyledi🤷♀️