poyrazsmom_ Crn123 doktorunuz bu konuda bişey söyledi mi size acaba 32.haftada benim bebeğiminde kafası 1 hafta ilerde karın çevresi 1 hafta geride çıktı 34.haftada gittiğimde ise normal çıktı 2 haftaya kadar olan ölçümler normal kabul ediliyor diye biliyorum ama 4 haftayla ilgili bi fikrim yok inşallah bi sorun yoktur🙏🏻🙏🏻
Ellans Crn123 benimde iki hafta önde dedi doktor başka bişey demedi de araştırmıstım büyük olması sorun değil küçük olması problemmiş ama tabi bilemiyorum.
Mekamu Crn123 benim 34 te 4 hafta öndeydi 36 da 3 hafta öndeydi 39. Haftada 1 hafta öndeydi. Bugün 40 +2 deyim bebek normal kafa boyunda. Bana doktor başından beri şuan erken büyüyor olabilir ama duracak büyümesi demişti. Bende doğum korkusu yaratmıştı ama doktor beni sakinleştirmişti. Şimdi de normal doğumu bekliyoruz. Yani endişe etmeyin muhtemelen sizinki de normale dönecek bence. Sadece biraz beklemek gerekiyor.
poyrazsmom_ Crn123 canım ultrason cihazlarınada ben pek güvenmiyorum açıkcası. Gittiğim hastanenin bi ek binası var bi merkez binası aynı gün içinde 2sinede gidip ultrasona girmek zorunda kaldım birinde bebeğin ölçümlerinde dediğim gibi ileri geri falan dedi gittim öbür ek binada muayene oldum orda her şey normal çıktı bilmiyorum ki eğer doktorun öyle dediyse içini ferah tut bak bi kaç kişi daha seninki gibi büyük ölçümleri varmış inşallah sağ salim alırsın yavrunu kucağına🙏🏻🙏🏻
Crn123 poyrazsmom_ insallah canım etrafımdaki insanlar da söylüyor bizede denmişti diye sadece normal doğum olmaz diye ama insan düsünüyor işte
Mekamu Crn123 bence sakin ol bekle, belki birden hızlandırdı büyümeyi ama bundan sonra duracak. Doğumu düşünme bence daha erken. Benim doktor, kafası senin çatı kemiğinden büyük olamaz demişti.
Mekamu Crn123 ben de türkiyede olsam muhtemelen sezaryen yapacaklardı. Bizim doktorların beklemeye sabrı yok maalesef 🤦🏻♀️