Ruhsuz Kızlar karnınız sürekli sertleşiyor mu acaba, bugün benim baya sert çok az, yumuşuyor suyum gelmedi kanama da yok napsam bilemedim belim ağrıyor sürekli
Brgzl Ruhsuz benimde aynı dün gece çok kötüydüm sağdan sola denemedim taş gibiydi karnım. Ağrım vardı korktum çok ama şimdi bugün daha iyiyim yalancı kasılmalar herhalde çünkü benimde nişan su hiçbişey gelmedi
Mizrakgrkm94 Ruhsuz bende 34+5 haftaligim erken olmasina ragmen aynilarini 1 haftadr bende yaşıyorum 🙈
Fatoserin Ruhsuz benim de aynı canım sert ama hareketi de var bende 38+0 dün nişan dedikleri şey geldi tam nasıl olduğunu bilmiyorum nişanın anlatıma göre sümüksü kahverengimsi leke ama ne ağrım var nr başka doğum belirtisi☺️
PINAR92 Bende 38+0 hamileyim karnım hep çok sert oluyor. Bugün vajinada da sürekli batma oluyor ayaga kalkınca
Ruhsuz Napsak kızlar acile mi gitsek 2 gün önce doktordaydım Bi sıkıntı yok şimdilik dedi yalancı sancı mı acaba bilemedim ki hareketlerini takip ediyorum sürekli sizinkilerin hareketleri nasıl normal mi azaldı mı
Brnsyhn Ruhsuz merak etmeyin artık toplanmalar sertleşmeler sürekli olur. 38 den sonra bebek dönüş oluyor artık yukarı da özellikle bacak ve popo kalıyor hareket edecek yeri de kalmadığından en ufak hareketleri Bi çok sert ağrılı hissediyoruz. Ben 38+6 oldum 2 haftadır bunları çok şiddetli hissediyorum nst de hiç bir şekilde sancı çıkmıyor. Korkulacak bir şey değil son haftaların gayet normal seyri 🤷♀️
Brnsyhn Fatoserin ah şu nişanı bir ben göremedim sanırım 🙈 38+6 oldum hiçbir belirti yok tek olan adet ağrısı 😂
Fatoserin Brnsyhn canım valla benden de öyle birşey geldi ama nişan mı bilmiyorum tam olarak tahminimce nişan😊 son zamanlarda gelsinler diye sabırsızlanıyoruz artık bazen diyorum o kadar zamanı bekledik şimdi bekleyemiyoruz😊
Brnsyhn Ruhsuz olsun işte döndükleri için sertleşmeler başladı zaten yerleri de kalmadı artık ne yapsınlar 🙈