Manyakcadl BaharFehmi bende tutmuyorum bebisim susuz kalmasin diye ama dogumla ilgili bisey demedi.. doguralim bol bol tutariz🙏🏻
Ravza_Betul21 BaharFehmi 29+2 deyim niyet ettim sahurumu yaptım belki tutarım diye ama malesef öğleye kadar ancak dayandım elim ayağım titredi kalkamadım bozdum. Zaten doktorum da tutma demişti bende vicdanımı rahatlatmak için denemek istedim Tutamayacam malesef sonrasında kazasını tutarım inşallah
Byz91 BaharFehmi bende tutuyorum. Çok şükür açlık falan olmuyor bende bebişçin endişeliyim onun içinde sahurda 2 litre su içtim süt yumurta falan dikkat ettim. Bakalım inşallah kontrolde Bi sıkıntı çıkmazsa bende dayanabilirsem devam edicem.
Ravza_Betul21 Mehtapca06 bebek susuz kalırsa erken doğum oluyor. bana da doktorum dedi bebek susuz kalırsa hem erken doğar hem de sezeryanla almak zorunda kalırız normal doğum yapamazsın
Kdzeregli Mehtapca06 hamileliğin son aylarında oruç tutulduğu zaman bebek susuz kaldığından erken doğum riski artıyor bunu her doktor belirtir doğru bir bilgi yani
BaharFehmi Ravza_Betul21 Bende bugün deniyim dedim şuan iyi gibiyim biraz susadım ama doktorda öyle diyince korktum tutmicam artık arada tutarım belki
Mehtapca06 Kdzeregli son ayında evet ama 7 ayında arkadaşımız ayrıca sahurda ve iftar sonrası yeterli su içip dinlenerek tutulabilir çoğu doktorsa izin veriyor ama tabiki bu kişinin kendi bünyesiyle alakalı bazı hamileler var normal hayatında da çok az su içiyor ama bu bebeği etkilemiyor çünkü alıştırmış az su içiyor ama duyu vücut tutuyor neyse herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın 😊
_Kubragny_1717_ BaharFehmi bende tutmuyorum ama kullandigim ilaclar olmasaydi denerdim troit ilaci vs kullaniyorum
DilekBodurr BaharFehmi ben 27 haftalığım ve yemek yesem de gün içinde biraz geciksem elim ayağım titremeye başlıyor. Tutamadım o yüzden
Simaaa Ben de 29 haftalık hamileyim bugün tutum bilmiyorum çok güzel gecti günüm ama doktoruma da danışmadım hiç şimdi yorumları okudum korktum biraz susuz falan kalıyor diye sizce nasıl yapacaz bu durumu
Ruveyda_ Simaaa tutma tabiki bebegının iyi beslenmeye ıhtıyacı var suan . Zaten günümüzün hamilelikleri hep sıkıntılı
YagmrK BaharFehmi bende 27 haftalığım ve bebeklerim ikiz dayanamadığım için tutmadım önümüzdeki sene inşallah rabbim nasip ederse
Hayriyeee BaharFehmi BaharFehmi ben 29 haftalığım şuan tutmuyorum. Onca saat bebişi aç bırakmak ne bileyim vicdanım rahat etmedi.. dinen hamilelere sonradan tutma şartıyla müsade var. Sonradan tutucam inşallah
sssevvalll Bende 27 haftalık hamileyim Rabbim izin verdiği sürece tutmayı düşünüyorum, çok fazla etkilenmiyorum iftar ve sahur arasında da yediklerime dikkat ediyorum. Bebeğim zaten her zaman Rabbime emanet 😊❤