Merve3435 Merhaba arkadaşlar herkese öncelikle hayırlı ramazanlar dilerim 🙏🙏🙏 bebek bezi olarak yeni doğan da kaç numara kullanılması gerekiyor acaba ve de hangi marka alerji yapmaz daha iyi sizce şimdiden teşekkür ediyorum 🙏
Cocuklarim Merve3435 1 numara alacaksınız pişik yapıp yapmayacagini bilemeyiz birşey diyemeyiz buradan en iyi marka Prima almıştım oğlumun poposu mahfolmustu
Cileklipasta Merve3435 1 numara kullandık, ama pişiği bebek belirliyor. Cildine hangisi iyi gelirse onu kullanırsınız. Stok yapmamanızı öneririm bu sebeple.
Deletedmom000 Merve3435 1 numara almasınız 5 kıloya kadar 1 numara kullanılıyor bız prıma premıum care kullandık fakat pure serısı cıktı 1 yıl once o da harıka bır serı
Cocuklarim Merve3435 canım bu soyledigime 2 yıl oluyor ben kızıma da Prima aldım Prima prue aldım yeni cikanlardan ondan deneyeceğim ekstra Molfix te aldım bebek belirliyor şimdi herkes bir bez söyler sana o kötü bu kötü diye ilk etapta alıp kullanmadan denemeden asla bilemezsin
Marinedeniz Merve3435 primanin kotu oldugu anlamina gelmiyor ki sonucta o da iyi bir marka bebegin cildine hangisi uyarsa bebek belirliyor cilt yapisina gore deneyerek almaniz gerekir o yuzden ilk etapta ben de 42 li aldim sadece
Minikonunannesi1 Merve3435 size tavsiyem losyonlu bi bezle baslamamaniz. Bebeginizin poposu ona alisinca losyonsuz bezler pisik yapiyor. Ben sleepy natural le baslicam ☺️
ikiprensannesiiii Merve3435 ben sleepy natural 1 numara aldım bi paket. Deneyip ona göre devam edicem
ffckizannesi Bende sleepynin yeni dogan setini aldim acikcasi cok avantajli geldi ve cevremdeki herkes sleepyden cok memnun tabi cocuga gore degisiyo . Paketin icinde 20 li 1 numara 20 li 2 numara ve 10 lu alt acma bezi ve 3 paket islak mendilini 45 e aldim
Degisken Primadaki kimyasallardan dolayı kullanmayı düşünmüyorum.molfix pure aldım pamuklu . Sleepy de beğeniyorum.
Zeyneptoprak Merve3435 hangi marka olursa olsun 1 numarayla başlamalısın ve stok yapma bence ben oğlumda prima premiumcare kullandım prima pure yoktu o zaman bu bebeğimde prima pure kullancam kısmet olursa