Ozustaseyma Kızlar bugün tam 39 olduk ama kızım daha Doğum kanalına girmemiş girecek gibi dedi doktorumuz Doğum kanalına girdikten sonra ne zaman Doğum olur acaba?
Aysenurcatikkaya Ozustaseyma benimde baş aşağı pozisyonda laaakin hala doğum kanalına girmiyo düzenli sancım çıktı nst de ama kanalda olmadığı için doğum başlamıyor bir türlü 😓 39+2 yiz bizde
iremurat Ozustaseyma daha hiçbişey soylemedi en son nstye.gittim muayene etmedi yarin belli olucak insallah canim
Rabiaaaa Ozustaseyma maalesef ya sadece arada bir bel ağrısı oluyor onunda devamı gelmediğine göre of yine yalancı sancı deyip oturuyorum 😂😂
Asli 39+4 bebeğim 25. Haftada döndü ama bir türlü doğum kanalına girmiyor sabırsızlanıyoruz artık doğsun istiyoruz ama bizim kızın keyfi yerinde sanırım gelmeye niyetli değil bakalım bugün ki kontrolde ne alemde hiç sancımda yok 😏
Deletedmom404 Asli canım yanlış anlama bilmediğim için soruyorum bende 30+3 bebeğin dönme durumu nasıl oluyo benim bebeğim gün içinde hareketli şükür 🙏🏻 ama döndüğü zaman hareket etme durumu nasıl oluyo
mervemre0813 bende 39+3 benimde kizimin hic gelesi yook galiba adet agrilari gibi agrim oliyor arada bi bide bel agrisi ama okdr dahada tik yok 🙄🙉
Esereser 39+1 im bnde bebegim dondu 2 haftadadir doktorum sabah aksam olur diyr ama ara sira kasilma haricinde bir belirtim yok
Esereser Ozustaseyma dondu de kanala girip girmedigi konusunda birsey demedi iste sadece bugun yarin diyr surekli yarin kontrolum var baklm ne diyecek
efsunkar Ya kanala girse doğum başlar dedi benim doktorum öyle olmaz mı zaten bebek kanalda nasıl beklesin?
SametHandeAtakan Kızlar bende 39+3 ün bugün kontrole gittim Doğum kanalına girmemiş sancım var 2-3 santim açıklığımda var ama doktor girmeyebilir dedi yarın sezeryanla alıyoruz dua edin bana 💕
Ozustaseyma SametHandeAtakan Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻 Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah