Sibelylmz Anneler bebeğim biberon alıyordu 1.5 asır mamada yiyordu. Fakat 5 gündür ne biberon nede mama almıyor çığlık atıyor diliyle geri itiyor neden olabilir. Biberon alması lazım çünkü ise başlıcam dolapda hep süt var sagip koyduklarını icirecez.
Bgmbgm Sibelylmz biberonuda degistrseniz gerçi hiç almio dediniz ama bilemedim uykudan uyanınca hemen biberon vermeyi deneyin benimde ilk gebelikte emmiyodu memeyi uyku semesi meme emzircm die bekliyorum
Sibelylmz Bgmbgm biberonu değiştirdim dün gittim aventin aldım onuda almıyor. Gece uykusuna yatacağı zaman mama alıyordu biberonla şuan imkanı yok almıyor. Mamayida değiştirdim. Onuda almıyor bir anda noldu böyle anlam veremiyorum. Bugün biraz aç birakacam biberon alsın diye
Bgmbgm Sibelylmz olmadı cnm kaşıkla verseb gerçi olede başa çıkılmaz benim işte oğlan meme almadı doktor dedi kimi çocuk meme kokusunu sevmez dedi ondn almaz dedi sma veriodum arada sagiyodum falan doktor siringayla ver dedi çok zorlandim 30 CC mamayi 1 saatte veriodum memeyi birakmasın die ama sağa sağa süt azaldı zaten
Sibelylmz Bgmbgm kaşıkla veriyorum ama çok zor oluyor. Dışarı çıkmam gerekiyor iyi oluyordu biberon aniden
Esrayy mavisimm tesekkürler 🌸Anneyim 🌸tesekkür ederim 🌸 güzel bi isim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Ebrar18 güzel isim ama ahsen daha cok içime siniyor