BeycanNazlstgl Kızlar merhabaa☺ Bizde 6+3 olduk fakat bugünlerde canım midye istiyor normalde de çok severim çevremdeki herkes bebeğe çok zararlı olduğunu söylüyorlar.. Doktoruma hep sorucam ama kontrole gidince unutuyorum😂 sizce de zararlı mıdır?
Deletedmom67 BeycanNazlstgl ah cnm benimde aşkımdır midye 🙂 en fazla 2,3 tane dedi doktorum oda cok güvendiğin bir yerden dedi taze olcak.Ama ben yine korkudan yiyemiyorum🙂
Bgmbgm BeycanNazlstgl bn yedim cnm midye halen daha yerim bişey olmadı şükür gerçi önceden 50 tane kesin yerdim de şimdi 10 falan
Bgmbgm BeycanNazlstgl hatta biz egeliyiz okadar çok yeriz midye eşimin tayini için Ankara'ya geldik burda midye bulamiodum denizden al die bı site var ordan sipariş veriyorum midye 1 güne köpük içinde içinde buzlarla gelio gerçi yeni midyeciyemi Ahmet açıldı buraya denizden ala gerek kalmadi
TugbaLafci BeycanNazlstgl Midye, istiridye, kılıçbalığı, köpek balığı ve kral uskumru türü balıklar yüksek düzeyde cıva içerebileceğinden, bu balıkların tüketimi sakıncalıdır.
BeycanNazlstgl Bgmbgm aynen canım bende kendi başıma 50 tane yiyordum ama şimdi ne bileyim korkuyorum😂😂
Bogannesi Ben 37 haftaligim ve hamile oldugumdan beri cok canm istiyo ama yemedim zararli oldugu icin ama dogurur dogurmaz midye yemeye kosucam o derece
NaimeYilmaz BeycanNazlstgl karnımızda can tasıoken yememelıyız bence. Brnde cok severm bı oturusta esımle koca bi kova yerız 🙈 ama gebelıgmı ogrendıgımden berı azıma surmuorm
Asrinbaby BeycanNazlstgl ben çakma midye yaptım bende egeliyim ve midye asigiyim 😍 internetten bi bak istersen cnm midye yi aratmıyor çok basit yapımı da 😁 inciraltindaki serkanin midyesi gibi lezzetli 😊
merveeed BeycanNazlstgl bende midye hastasıyım hamile olduğumu öğrendiğimden beri asla yemiyorum kendi zevkim için bebeği riske atamam
Aden BeycanNazlstgl midyede biz kadınlar gibi regl oluyormuş onun için mekruh olduğunu biliyorum ben doktorum önermedi kokoreç sakatat çiğ et fermente gıdalar tam pişmeyen yenen hiç birşeyi önermedi doktorum