sympapatya Merhaba kızlar 3 gündür geçmeyen baş ağrım var dayanamıyorum artık. İnternette Parol içilebileceği yazıyor ama şuan doktora soramadigim için emin olamadim. Sizler kullandığınız mı? İçebilir miyim?
ffatmaa sympapatya canım tansiyon düşüklüğü de çok fazla baş ağrısı yapıyor. İlk üç ay çok çektim ordan biliyorum
nurcin-ruya sympapatya ben kullandım ictimde cok sık ve uzun sureli kullanmadın müddetce kullanabilirsin zararı yok hamileler icin kullanilabilir yazıyor 😊
Tugbaali sympapatya günde 2 adet içebilirsin diyor benim doktorum, bende de migren var çoğu sabah baş agrısıyla uyanırım
Km5656 sympapatya olsun canım bende denemek için tuttum Allah niyetleri biliyor elhamdulillah 🤲🏻 Yarın bende tutamicam çok etkiledi beni bendede tansiyon var. Kaç haftalıksın ?
sympapatya ffatmaa evet şuan 15 haftalık hamileyim. 3 haftadır aralıklarla tansiyon baş ağrısını yaşıyorum. 2 gündür yine öyleydi ama bugün migren ağrıma çevirdi
sympapatya Tugbaali çok teşekkür ederim içeyim o zaman çok zor oluyor bir şey yapamadığımız için geçer inşallah 🤗