Ygmrmusti Merhaaba hanımlar birsey sormak istiyorum 22haftalık hamileyim karnımda artık hissetmeeye basladım ama iki tane yerden hissedyrm bazen bi tek yerden degil neden acaba özellikle yan yatınca
Nnur1 Ygmrmusti 25.haftamdayım, sağdan vururken öte yandan soldan da vuruyor benimki de. Artık daha net hissettiğim için sağda ayağı varsa solda da elinin olduğunu anlıyorum veya tersi ☺️ ilerleyen haftalarda daha net hissedersiniz ☺️
Gamzedngdn Ygmrmusti iki el iki ayak olduğuna göre gayet normal ☺️ Bazen 3 4 yerden geriliyor kızım yırtacak gibi karnımı 😂 büyüsün hele o zaman gör 30+3 olduk 🤣
Minikpatiler Minikpatiler hıçkırıyordur veyahut pek bilgim yok ama bu haftalarda sürekli hıçkırdığını biliyorum 🤩
Fatmagnnc Minikpatiler aynen 19+3 deyim 3 gündür bazen sağımda bazen solumda hıçkırık hissediyorum sadece 😀🥰
Ygmrmusti Gamzedngdn saglıkla alın kucagınıza yahu esim ikiz belki baska birseydir diye dedim iki cocukim vardır die dedim 😂😂😂😂
Gamzedngdn Ygmrmusti Haha o da iyimiş 😂 tekmesini hissedinceye kadar büyüyen bebek ikiz Çıkmaz heralde 😂
Ygmrmusti Gamzedngdn yani biraz ümidim vardı simdi hiç kalmadı gamze hanım 😂😂😂 saglıkla gelsin de yavrucm