Oykutoskuzey Merhaba kızlar Benim 2. Gebeliğim 33+4 günlük hamileyim. Fakat son bir haftadır vajinadaki kemiklerim bacak iclerim çok ağrıyor. Magnezyumda içiyorum. Soda da içiyorum. Neden oluyordur yaşayan varmı bu ağrıları
Greyy90 Oykutoskuzey aynı haftadayız bende 30.da başlamıştı ağrılar özellikle gece yatakta dönerken feci şekilde ağrım oluyordu bebek baskı yaptıkça olurmuş rahimde doğuma hazırlıyormuş kendini magnezyum ve maden suyu iç dedi doktorum ama o çatı ağrısı oluyor yine de sadece kramplarda ve bacaklarımdaki ağrılar azaldı
Cnsbll Oykutoskuzey benim de cok olmuştu.doktor bebek büyüdükce kanala ilerledikçe agrılar olur demişti.yatarken bacagınızın arasına yastık koyarak yatın biraz faydası oluyor.onun dısında geciremedim dogumdan sonra gectı
Haticebasyol43 Oykutoskuzey benimde ikinci hamileligim ve o agrilari 22 haftaliktan beri cekiyorum geceleri soldan saga donemiyorum fazla yuruyemiyorum agrilarim cok agriyor 😓
zumra2020 Oykutoskuzey ya bende 33+3 oldum bugün. Külotun denk geldiği yerler ağrıyor yani bel kısmından değil ama bacak ve vajinanın birleştiği yerler ağrıyor. Çatı ağrısı veya vajina kemik ağrısı oralar mi oluyor. Ara sıra adet sancısı gibi ağrılar da giriyor.
sevenpolat Ben 29+3 haftadayım, 25 haftadan beri aynı şekilde yaşıyordum doktor genişleme olduğu için normal olduğunu söyledi ama çok aşırı derece olursa danışmamı söyledi ilaç yazması için, yani normal bişey canım.
Oykutoskuzey sevenpolat ay mahvetti beni ilk gebeliğim böyle değildi. Aradı az olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum ama çok zorlaniyirum 😟😟
Oykutoskuzey Greyy90 ya benimde 30. Haftamda başladı kuzum magnezyumda sodada içiyorum ama büyüdükleri icin mi acaba baskı yapıyorlar. Ne zaman geçer ki evde bebeğim daha var onada bakmak zorundayım dinlenemiyorum😣😟
Greyy90 Oykutoskuzey aynen canım Bebiş büyüdüğü için Kilo baskısından artık ağırlaştıkta bunlar baskı yaparmış azalacağını sanmıyorum çünkü burda bi anne 37. Haftamdayım giderek artıyor diyordu mantıkende doğuma yaklaştığı için kendini hazırlarmış rahim de 🤭
Greyy90 Oykutoskuzey ay bana dikkat et normal doğurtamam yoksa diyor 😂😂 napim kıza diyet mi yaptırım içerde 😝
Oykutoskuzey Haticebasyol43 bende kuzum ya off 🤔 bebislerimiz sağlıklı olsunda çekecek artık az kaldı Allah’ın izniyle 🙏
Oykutoskuzey zumra2020 çok normal benimde vajinanın kemik kısmı ağrıyı cnm aynen oralar oluyor ağrılar 😟
Oykutoskuzey Greyy90 hahaha 😆 yok yok sen bebise iyi bak sezeryende olsak olur maşallah supanallah kaç kilo prenses🥰🤗 Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙏
Greyy90 Oykutoskuzey amin cNım cümlemizi inşallah 🤲🏻 pazartesi gitmiştim 2.330 kilosu boyuda 46 cm di😊