Kurtuluss 22 haftalık hamileyim dün gece sahurda aşırı su içtim bu gün kendimi denemek istedim oruç konusunda. Dün akşamdan beri de ishal sancısı gibi ağrı yaşıyorum ara ara ve bu ağrı makata da vuruyor. Neden oluyordur sizce ? Cevap bekliyorum bilenlerden 🥺
Marryy Kurtuluss bende 24+6 yım bende de karın ağrısı oluyor gaz sancısı olduğunu sanmıyorum bazen belime vuruyor normal mi😟
Aybukeb Kurtuluss ben geçen aç karnına kan ilacı içtim aynı öylr oldu midem bağırsağım her yerime kramplar girdi 2ngün doğru dürüst birşey yiyemedim ancak 4 günün sonunda geçti kramp girmesi tam anlamıyla
Ftmtsn Kurtuluss bende Kurtuluss bende de önce karın ağrısı oldu sonra çarşamba ishal oldum. Bugün yine hafif ağrı var. İnşallah geçer 😔
Kurtuluss Marryy benim belime çok yorulduğum zaman vuruyor temizlik falan yaptığımda yada üçüttüğümde
Kurtuluss Aybukeb bende sahurdan sonra kaç kere yataktan kalktım ağrıdan bide antibiyotik kullandım tek kullanımlık idrar yolu enfeksiyonu için iki gün oldu galba o mu etki etti dedim 🤷🏻♀️