Zeynepincir Mine8191 benimde 6.haftads bisi yoktu.Suan 8.haftadayım ve sabahları özellikle mide bulantıları başladı.Çalışıyorum ve ise gitmeden önce mücadele veriyorum.Bende sizin gibi düşünüyordum hiv bisi yok diye ama olmasın bence :)
Mine8191 Zeynepincir İnan psikolojik olarak kendimi dinliyorum midem bulandı mı DİE ne bilim doktor Başlar 6. Haftada diyince panik oldum
Zeynepincir Zeynepincir 6.hafta bisi yoktu doktor oruc zamanı başlar dedi.Gercekten de öyle oldu.Bazen ağlıyorum ne zaman geçecek diye.Cok zor.
Hulyaserkan Mine8191 bende 6. haftadayım bulantım benimde yok ama normal bişey bu herkeste olcak diye bişey yok ki korkma bence içini ferah tut
Sevgigursoy Mine8191 ben 4 haftalıkken öğrendim şuan 30 haftalığım hiç bulantım olmadı hiç gebelik belirtisi vs olmadı karnım çıkmış olmasa kendimi hamile gibi bile görmicem , çok şükür rahat gebelik geçiriyorum şeninde öyledir belki herkes farklı 🤗
Aylaninannesi Mine8191 benim de bulanmasaydı keşke milletin ne derleri var ya 5 ay kustum 8. Aydayım ara ara hala kusuyorum 7 kilo verdim kusmaktan kansızlık diş ağrısı hepsini yasadım , 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Esraayildiz Mine8191 ikinci hamileliğim ben hiç mide bulantısı tiskinme as erme bilmem Allah’ın şanslı kulusun derdi doktorum bende dert eder sorardım ilk gebelikte olur her hamilelik bir degil
Aylaninannesi Mine8191 hiç düşünme Allah büyük varsa bu dünyada nasibi hiçbir şey olmaz , sağlıklı bir şekilde alırsın İnşaAllah kucağına
Mine8191 Aylaninannesi çok haklısın bazen bunu diyorum bazen de nefis işte kemiriyor içimi 🙈 sağlıkla duyarız inşallah