Ayse-gul Mrb kızlar 25 +4um virüs belası yüzünden bu ay doktora gtmedim ikivgundur yeşil akıntım oliyo bide WC ye sıkışmış gibi ağrım oluyo enfeksiyon olablirmi yada nornal mi
ilkbahar Ayse-gul benim de öyleydi önceki gün test yaptırdım enfeksiyon düşük çıktı… 🤪 Akıntı için de fitil verdi ama hala kullanmadım 🤦♀️ hiç daha önce kullanmadım diye tırsıyorum 😐🤪
Darkgod Ayse-gul bende de var di geçiyor sonra tekrarlıyor kurtulmak mümkün olmadı bende şuana kadar çekiyorum hala 36+4 oldum gene mantar olmuşum 🤦😕
1prens1prenses_annesi Cnm yeşil akıntı sıkıntı dıye biliyorum gecen hafta bende de olmustu 1 hafta boyunca acile gittik enfeksiyon var dedı fıtıl verdı kullandım geçti erken doguma sebep oluyormus doktor oyle soylemişti
Dilekcetin Yeşil akıntı bende riskli diye biliyorum doktorum öyle demişti eğer yeşil renk akintin olursa gel mutlaka yoksa düşük yada erken doğuma neden olur demişti bence mutlaka doktora gitmelisin
PINAR92 Bende hamileliğim boyunca yeşil akintim arada bir oluyordu antibiyotik içtim geçmiyor bir türlü bol su iç o zaman rahatlarsın. 38 haftalık hamileyim
ilayda4735 Benım de 24. Haftamda başladı yesıl akıntı kokumu ve yesıl hastaneye gıttım enfeksiyon dedı fıtıl verdı 5 gün kullandım gectı suan 35 haftalığım bu sorunu yaşamadım