anneadayi_ Beklenen gün çok yaklaştı inşallah, dualarınızı bekliyorum ve bende aklıma geldikçe bebek sahibi olmak isteyenlere, doğum yapmayı bekleyen diğer annelere dua edicem, hiç korkmuyorum heyecanlıyım hemde çok 🙏
hulyatkknt anneadayi_ sağlıkla evladınız kucağınızda çıkın inşaallah hastaneden. Eksik etmeyin bizi de dualarinizdan. Allah yardımcınız olsun 🥰🥰💕💕
Mine-maral Allah yardımıcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın bende 36 haftadayım çok heycanlıyım Doğum için ❤️❤️❤️🤗🤗🧿🧿🧿🧿
Elifeminask anneadayi_ canm rabbim yardm etsn sana. Normal olacgna doktrn nasl onay verdi anlatablr msn. Bnde norml olsn istyrm
anneadayi_ Elifeminask 38+4 en son kontrolüne kadar doğumla ilgili konusmamistik açıkçası ama her muayenede bebeğin pozisyonunu normal doğum için uygun olup olmadığını soruyordum ,en son çatı muayenesi olduğumda normal için müsait olduğumu söyledi 40+2 ye gün verdi kendiliğinden açıkçası çok bişey yapmadım ikna etmek için
Derininannesii anneadayi_ Allah yardımcınız olsun inşallah açılma inme vs rahat gerçekleşir kolayca kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Bizlere de dua etmeyi unutmayın 💕
Myasminn anneadayi_ Allah yardımcın olsun bi avazda kurtul inşallah canım 40+6dayım oğlumun gelesi yok hala Pazartesi’ye kadar gelmezse suniyle başlatılacak benimde ama bebeğim hala kanala inmemiş seninki inmiş mi acaba
anneadayi_ Myasminn 38+4 te kanala çok yakın iner demişti ,bende indiğini hissediyorum şimdi baya aşağıya kaydı çünkü
Deno Myasminn 40+4 oldum pazartesi günü doktora gittim bişey demedi bana daha var dedi eve gönderdi pazartesi tekrar gideceğim
Seymabebgm anneadayi_ bana da 30 nisan gun verdi ama ben evde acilma olmasini cok istiyorum sen uygulandin mi birseyler
anneadayi_ Seymabebgm hurma ilişki plates perine masajı adaçayı deniyorum birbucuk haftadır inşallah açılma olmuştur biraz