burcu_1322 daha yeniymişssin canım ben 1buçuk yıl hamıle kalamadım ama oyle hastaneye falanda gitmedim acelemiz yoktu ben 22 esım 23 yasında ondan dolayı korunmadık ama üstünede düşmedik 1buçuk yıl olunca eşim cocuk yapalım nıye olmuyo demeye başladı bende dedim bi gideyim ne diyecekler benden kan falan aldı alttan baktı bi sorun yok dedı eşimin sperm sayısına baktı sorun yok dedı bende hanı sorun yoksa nıye olmuyo diye baya bı tedırgın oldum sonra bı hafta klomen kullandım haftanın sonunda da catlatma iğnesi vurdu ıkı gund3 bi ilişki adetin geçince de gel dedı o ay adet oldum gıtmedım sonrakı ayda adet oldum yıne gitmedim bi dahakı ay adetıme 3 gun kala gitrim dedim sen bana adetın gecıkınce gel dedın ama ben 2 aydır adet oluyorum oda şimdi git adetın olunca gel kan alalım yıne dedı ben aşırı umutsuz bı şekilde gittim adet olmayo bekledım benım adetım en fazla iki gun gecıkır en fazla oda neyse ıkı gun oldu yok 3 gun oldu yok ama hamılelıkten yana umudum da yok yanı 4. Gun gittim teat aldım silik cızgı cıktı ertesı gun bi gittim hastaneye kan vermeye meger 1 aylık hamıleymışım şimdç 27 haftalık olduk cok fazla kendıne stres yapınca cidden olmuyo bak biraz kasma hem 1 yıl dolmadan oyle kesın bi sey de diyemezler yani 1 yıl bi dolması gerekıyo benım doktorum 1 yıl dolmasaydı ilaç falan vermezdım sana dedi şuan bile bekle derim ama sen bilirsin dedide igneyi ilacı verdı