Aydeniz09 Didooo2604 Bizde takılı kaldık onda zaten🤗 muhtemelen öyle olacak çünkü bir türlü başka isim beğenemiyorum 😶
Aydeniz09 ilkbahar ayyyy deme demeee bir sürü alışveriş yaptım😅 Doktora dava açarım vallahi😅 Eminmisiniz diye sordum özellikle ben bir kere söylerim erkek bebek dedi kendinden emin şekilde ve ukalaca😅
ilkbahar Aydeniz09 ben de baya kıyafet aldım değişirse ilk başta mecbur erkek kıyafeti giydircez 😵🤪🙆♀️ bir de kaynanam eşinin adını koymamızı istiyo ben istemedim, kadının kalbi de temiz sırf o yüzden de değişir diye korkmuyo değilim 😵🤪 inşallah doktorunuzun dediği gibi olur değişmez 🤲🙂☺️
tugce0606 Aydeniz09 sanmam kuzum yaa sonuçta eğer doktor essek değilse 18 den itibaren görür net bı sekilde 🤭🤣 değişmez seninki sanmıyorum ben dayanamamistim ta 13.haftada gitmiştim heyecandan özelde ki doktor deyince biraz güvendim 17 de eşimin calistigi devlet Hastanesi’nde iki doktor kız dedi 22 deyim şu an detaylı ultrasonda da kız kesin yani dediler çok sordum bişey alamıyorum çünkü bebeğime 🤭🤣🤣
Aydeniz09 tugce0606 Bizim oğlan da göstermedi 19. Haftaya kadar sakladı kendini sıpa. Biz dedık göstermiyor kesin kiz bu😅 Meğerse oğluşum edepliymiş 😅 Detaylıya da girdim orda da erkek bebek dedi 😅 değişmez sanırım
OlgaArslan Aydeniz09 teşekkür ederiz 😍 herkes böyle söyleyince ısınmaya başladım Alp ismine. Aslında istememe tek sebebim soyadımız arslan birleşik söyleyince Alparslan gibi olacak soyadın ne diye ekstradan sorup ilerde yormazlar bizi inşallah 😅
Aydeniz09 OlgaArslan Ay daha güzel Çok havalı değil mi Ya Miraç Alp Arslan😅 soyadınızı duyunca daha çok hoşuma gitti vallahi🤗
OlgaArslan Aydeniz09 eşimde aynısını diyo bu fırsat kaçmaz diye inşallah oğlumuz da ilerde pişmanlık duymaz. Kızımın adı Miray Ela herkes Miray diye çağırır ben iki ismini de kullanırım ama ismin ne diye sorduklarında Ela der sadece 😀 miray ismini sevmiyomusun diyorum sevmiom diyo 😂 bacaksız işte ne olacak 😅
aryaparla1 Bende oğlum olursa Atlas koyacagız ama Ayaz Aras Enfal Yekta Ateş Kuzey isimlerinide çok beğeniyorum
Aydeniz09 Tgbkcygt sormayın vallahi başkası isim arasa kesin beğenir bulurdum kendim arayınca beğenemiyorum😶
Aydeniz09 ilkbahar haha 🤗🤗 Vallahi değişirse bizimki de erkek kıyafeti giyecek bir süre okadar para verdim 😅
Aydeniz09 OlgaArslan Hahah zaten iki isim olunca çocuk kendi ismini kendi seçiyor 🤗 Sizin ki şimdiden seçmiş ismini 🤗