Tgbkcygt Aydeniz09 ben oğluma Poyraz Kaan koyacağız 💙 ama Ayaz Baturalp Yusuf gibi isimlerde hoşuma gidiyor
Unsalinn_Annesii Aydeniz09 Ünsal Hakkı koyucam bende ama Emir, Yağız, Uras, Atlas bunlarda hoşuma gidiyor ☺️
Mkylz Aydeniz09 çok teşekkür ederim, siz de içinize sinen güzel bir isim bulabilirsiniz umarım. Sağlıkla doğurmak nasip olsun
Srpplt Unsalinn_Annesii neden bu ismi tercih ettiginizi soyleyebilir misiniz ☺ benim de oglumun ikinci adı Hakkı ama bize etraftan koymayin falan diyn cok oldu ve ilk defa karsilastim bu isimle merak ettim 😊
Gldn7 Aydeniz09 fikrimi sunayım ogluma ömer aslan ismini koyucam hz ömerin adeletini alır inşallah hz hamzanında lakabınu koyucam bu yüzden ömer aslan 🦁 olucak oglumun ismi inşallah onlar gibi hayırlı imanlı salihlerden olur evladım 🤲🦁
Aydeniz09 Gldn7 Çok güzel bir isim . Bizim de ikinci ismimiz Ali olacak inşallah başına güzel bir isim aryoruz ama bulamıyoruz 😶
smnrrrrrrr Gldn7 lakabı yani esedullah mı koyacaksınız ‘’ Allah’ın Aslanı ‘’ benim ilk oğlumun adı Hamza esedullah
Aydeniz09 tugce67-67 Aren ve Arın ismini çok seviyorum . Ama bizim ikinci ismimiz de Ali olacak arın ve aren uymuyor Ali ismiyle 😓
Unsalinn_Annesii Srpplt eşimin rahmetli babasının ismi ondan koyucaz canım zaten Hakkı ismini kullanmicaz Ünsalı kullanıcaz ve anlamıda güzel kurandada geçiyor hak doğruluk anlamında neden etrafınızdakiler koymayın dediki ☺️