Prensesimiz_ Babynest mi almalıyım yoksa sevibebe markasının anne yanı reflü yatağını mı ???? 😤😤😤😤🥺🥺😝😝🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Kbrahrl Prensesimiz_ babynest alacağım ben altına yükselti yapıp yatırabilirsin dedi herkes iki tane almaya gerek yok diye düşündüm beşiğin içindeki yatağının altınada yükselti yaptık
Prensesimiz_ Yldrmbytkn ama reflü yatağının iki türlü modeli var siz hangisini tercih ettiniz? Bem bahsettiğim reflü yatak babynest yatağı gibi
Prensesimiz_ Damla0909 ama reflü yatağının iki türlü modeli var siz hangisini tercih ettiniz? Bem bahsettiğim reflü yatak babynest yatağı gibi
Prensesimiz_ Zeyzey90 ama reflü yatağının iki türlü modeli var siz hangisini tercih ettiniz? Bem bahsettiğim reflü yatak babynest yatağı gibi
Zeyzey90 Prensesimiz_ Reflü yatağı baş tarafı daha yüksek ayak tarafına doğru aşağı eğimli. Baby nest eğimli değil düz, kenarları yüksek.
Damla0909 Prensesimiz_ canım bende daha almadim araştırma asamasindayim. ama dediğinizi biliyorum muhtemelen normal reflü yatağı alacağım baby nest gibi olanı değil.
Greyy90 Prensesimiz_ ben de reflü yatak aldım kullanan annelerin en çok önerdiği şeydi. Ha ama almayıp yükselti yapanda var
Prensesimiz_ Greyy90 ama reflü yatağının iki türlü modeli var siz hangisini tercih ettiniz? Bem bahsettiğim reflü yatak babynest yatağı gibi
Greyy90 Prensesimiz_ hayır benim aldığım babynest olandan değil normal reflü yatağı babynest ihtiyacım olmadığı için o tarzda almadım
Prensesimiz_ Zeyzey90 peki o reflü yatağına yatıracaksınız bebeğinizi dimi beşiğinize mi koyacaksınız bebeğinizi ona yatırıp