Esrayldz Cansutgy91 Hemde çok zor ben bide bayağı iyi kilo aldım ama boyum uzun olduğu için göstermedim kilo almasam fazla bu kadar zor geçmezdi ama şükür Allaha bu güne geldik🙏 10 lu hastane çıkışı ve 2 takım 5 li götüreceğim yeterli diye düşündüm bende bir gün kalcaz diye düşünüyorum ama aksilk olursada yeter onlar ya heralde. Ben 10 lu çıkışı mı versem 5 lilerden mi versem kararsızım herkes ilk giyimleri batıyor diyorlar isimli çıkışını vermesem mi acaba sen nasıl yapacaksın☺️
Cansutgy91 Esrayldz bende boydan kurtarıyorum çok kilo aldım durumlarımız aynıymış:) bende 10lu aldım bide 5 li aldım ikisini koyup 1 ya da 2 tane daha ayaklı pijama takımı koymayı planlıyorum.. orda yetmemesndense geri getirmek çok dert değil arabayla gidicez zaten.. hangi şehirdesin :)
SedaSevval10 Elif_buluy tam olarak kaçıncı hafta da olmuş oluyorsunuz 38. haftam tam bayram hftası arifeden alınsa erken mi olur diye düşünüyorum.
_defnee Cigdemanne_01 Canım tecrübeyle sabit olarak mutlaka süt sağma makinesi , terlik, önden düğmeli gecelik, göğüs ucu çıkarıcı, göğüs kremi , su , bebeğin, kıyafetleri , puset , çöp poşeti. Aklıma gelenler bunlar
Esrayldz Cansutgy91 Ayy evet ne çok ortak noktamız varmış☺️ Bencede canım geri getirmek sorun değil ama lazım olursa dışarıdan getirtmek sıkıntı şu dönemde bencede fazla olsun eksik olmasın Sakaryadayım ben sen☺️
Cansutgy91 Esrayldz Doğumdan sonra burdan yazarım yine iyi misiniz diye müsait olunca cevap bekliyorum senden canm :)
Esrayldz Cansutgy91 Tamam canım Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ve evimize dönmeyi inşallah dikkat et kendine görüşmek üzere güzel haberlerle ☺️🌸
Anne71 Cigdemanne_01 hastanede haziran 15 muhtemel doğum normal veya sezeryan farketmiyor 1 gece yatıp çıkıliyormis Bebek için Puset 10 lu hastane çıkışı 2 adet tulum (1 tanesi resim için aldığım )(diğeri hastaneden cikarken) 10 adet bez 1 paket ıslak mendil Pişik kremi 2 adet yedek kısa kollu zıbın 2 adet çorap 1 adet nohut battaniyesi 2 adet ağız mendili Sulugun içine zemzem suyu koyucam emzirmeden önce agzina damlatcam 1 kaç damla gaz sıkıntısı olması için Kendime 2 takım pijama 2 adet emzirme sütyeni 2 adet lohusa kilodu Çorap Hırka Göğüs pedi Depent Lansinoh göğüs kremi Terlik Saç tokam 😀😀