Öncelikle herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah, gelelim hikayeme 🙂 23 Nisan da doktoruma kontrol randevum vardı fakat bebeğim 2 günde 3 4 kere hareket ediyordu içim rahat etmedi ve kalktık gittik 20 Nisan’da. Ultrasonda suyun bulanık olduğunu söyledi doktorum kakasını yapmış fakat yememiş suya karışmış dedi. Sonra beni çatala çıkardı ve 1 cm açıklığın var nst den de düzgün değil istersen doğumunu suni ile başlatalım dedi. Bende kabul ettim. Odaya çıktık taktılar suniyi koluma ilkte bişey yok kayınvalidemle gülüşüyoruz muhabbet ediyoruz felan 😀 saatler ilerledikçe neyin nolduğunu anladım tabi. Sancılarım sıklaştı ebe gelip alttan muayne ediyordu sürekli benim canım acımadı kızlar yada ben çok dayanıklıyım bilemiyorum. 10 dk da bir gelmeye başlayınca sancılar canım biraz yandı duşa girdim hemen kayınvalidem belimi çok ovdu açılma yapsın diye yarım saat kadar duşta kaldım. Sonra ebe secde pozisyonu önerdi ordada yarım saat kalktım. Ama boşaydı tabi çünkü 10 saat geçmiş olmasına rağmen benim açıklığım 3 cm olmuştu. Ebe istersen zorlamayalım olucak gibi değil dedi bende sonuna kadar direnicem dedim normal doğumu çok istiyordum çünkü. Ebe saat 5 te geleceğini söyledi sancılarım artık 5 dk da bir geliyordu şiddetli bir şekilde .Gece saat 2 açtım elimi Allah’ım ezana kadar bana hayırlı bi haber ver sen ne istersen o benim kabulümdür dedim. Saat 5 oldu ebe geldi ve açıklık 3.5 cm olmuş bebeğe de sana da yazık dedi. Bebek diyince bende akan sular durdu tabi. Doktorumu arayın ne diyorsa odur dedim. Oda namaz kılıp çıkıcam sezaryana hazırlayın demiş. Neyse sancı dan fazla ağlamayan ben sezaryan kelimesini duyunca çok ağladım ama yine de şükür ettim tabi. Sonra beni hazırladılar ameliyathaneye indim ekip mükemmeldi doktorumda beni bekliyordu ben spinal istedim bebeğimi ilk ben görebilmek için. Kendim anestezistim başıma ne gelebileceğini biliyordum. Size de anlatim ilkin ayakta elektrik çarpması oluyor sanki sonra bir sıcaklık ve karıncalanma işte tamaaaam😀 6 da girdiğim ameliyathanede 6.10 da bebeğimin viyaklama sesini duydum 😀 hemen tentene temas oldu bembeyazdı öptüm hemen sustu minik yavrum 🥰 dikme işlemlerini hiç hissetmedim tabi, kendi uykumla ilaçsız uyudum onlarda dikip yukarı çıkardılar beni. Odaya girdiğimde eşimi almışlardı hastaneye 1 refakatçi sen fazlası girmesi yasaktı ama babası gelip görebilir demişler kayınvalideme. Zavalli kocam hastaneye girdiğimden beri erkek kardeşimle kapıda bekliyordu beni.. beni ve bebeğimizi görünce ağladı 💙 sonra kucağıma verdi bebek hemşiresi koyuşta mememi emdi çok şükür maşAllah 🤲💙 sütüm az geliyor ama ona bir damlası bile yetiyormuş doyması için.. 23 Nisan saat 20.00 da taburcu olduk oğlumla.. bu arada 39+2 de geldi 50 cm ve 3.400 kg ağırlığında.. ultrasonda ise 3700 felan çıkıyordu inanmayın ultrasonlara. Şimdi bebeğimi emzirip beşiğine koydum bazı yerlerde saçmalamış olabilirim bi gözüm onda çünkü 😀 benden bu kadar darısı hepinizin başına heee bu arada bi maşaAllah ınızı alırım 💙🤲bütün hamilelere dua ettim Rabbim bi sancıda kurtarsın inşAllah
13 saatlik suni sancı sonrası sezaryan doğum hikayem🙂
Nisa hastanesi Mürvet hakyemezdi doktorum. Kendisi işinin ehlidir gidenler yada gidecek olanlar varsa gözü kpalı gitsin 💙
Maşallah hayirli uğurlu olsun 😊
Bugun 33. haftamıza girdik hakkımızda hayırlısı inşallah biz de bi kavuşsaydık🥰
Aliss_36 sağlıkla büyüt canım 🙏
Aliss_36 amin canm.benm
Allah anali.babali buyutsun insAllah. Dikis mi attilar smdi artk yapstrma.yapiliyr saniyrdum
Suni sancı ile başlyan doğumlar sezeryAna dönme olasılığı yüksek sanki. Burada öyle yazıyorlar çoğunlukla.
Aliss_36 merhabalar. Hastaneye totalde ne kadar ücret ödediniz acaba söyler misiniz rica etsem
cok şükür maşallah size🥰 Allahim tüm gün sayanlara ayni sevinci tattırsın inşallah🤗
Aliss_36 bende nısa hastanesı muhabbet hanıma gıdıyorum cok cok sıcak kanlı cok tatlı bı doktor cok memnunun ınsallah butun hamısler bır avazda alırız bebıslerımızı kucağımıza
Aliss_36 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍🤩
Senemgltkn zorunlu sezaryan +mesai dışı doktor çağırma 3150 TL
Elifeminask yapıştırma canım