Merhabalar herkese burda çok güzel zaman geçirdim ama artık Happy kidse terfi olduk 😀 şimdi sıra doğum hikayemde 🙈
öncelikli hamileliğim ilk 3 ayı bulantılarla geçti sonrası benim için güzeldi normal rahat bir hamilelik yaşadım hep normal doğum olsun istiyordum kendime hep ona hazırladım Hamileliğim boyunca hep hareketliydim taa ki şu virüs çıkana kadar son zamanlarıma denk geldi istediğim gibi yürüyüş vs yapamadım anca evde ev işi birde pilates topu almıştım onla hareketler yapıyordum 😊 neyse artık 37+2 de ilk çatı muaynemi oldum çatım normal doğuma uygundu herhangi bir açılma yumuşama yoktu bebekte kanala daha inmemişti 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim hala aynıydı bebek kanalda değildi hiç bir doğum belirtim de yoktu en son 39+3 de tekrar kontrole gittim doktorum tekrar alttan baktı hiç açıklık yumuşama yine yok bebek kanalda değildi nstemde bebeğimin kalp atışları düzgün çıkmadı doktorum suni vererek başlatabiliriz fakat benim için yorucu ve uzun süreç olacağını söyledi açıkçası suni istemiyordum çünkü ablamın doğumuda bu şekilde başladı çok sancı çekti sonu seZaryenle bitmişti çok yıpranmıştı benim için önemli olan bebeğimin kalp atışlarının düzgün çıkmamasıydı eşimle daha fazla beklememeye karar verdik ve sezaryeni kabul ettik eşim zaten bi an önce olsun eve gidelim modundaydı 😀 sokağa çıkma yasağı başlamadan günümüzü aldık 22 nisanda sabah 08:53 de spinal seZaryenle kızıma kavuştum çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin kızım 3270 gr 50 cm doğdu sezaryen sonrası tek sıkıntım omuzlarım çok ağrıdı hala daha ağrıyor onun haricinde diğer ağrılarım için serumlar iğneler çok iyi geldi beklediğimden iyi dayanıklı çıktım diyebiliyorum kendim için bi kaç sonrası akşamında yürüttüler çok zorlanmadım yanımda ne olur ne olmaz die mama getirmiştim ama sütüm geldi çok şükür hemen emzirebildim 🙏🏻 sezaryen göbeği kalır diye çok korkuyodum doğumdan çıkınca kendime inanamadım kaybolmuş gitmiş 😂 sadece biraz ödemim var oda gidecek inşallah 😅 23 nisandada taburcu olduk kızım ilk 23 nisanını kutladı herkese hayırlı doğumlar dilerim