Arzueslemm 14+5 haftalik hamileyim ve sürekli.kendimi aç hissediyorum. Deli gibi yemek istiyorum ama sofraya oturunca iştahım bi anda gidiyo mide bulantısı cabasi su içsem sanki zehir su bile aci ağzım sanki zehir gibi varmı böyle olan neler yiyosunuz?
26_26_26ggg Arzueslemm bende 9.haftadayım benim de öyle oluyor sabah karnım aç ama yeme isteği sıfır yemek bi nebze de olsa yiyorum ama yeteri kadar yemediğim için tekrar acıkıyorum bu yatana kadar aynı hep bişeyler yemek geliyor ama giyemiyorum gibi BÖyle çok saçma bi durum. Tuzlu çubuk ye canım en kötü bide ceviz kuru üzüm muz bunlar tok tutuyor yani ben yemek yiyemediiimm zamanlar bi meyve tabağı yapıyorum yanına kuruyemiş bunlarla doyuyorum vala biraz uzun oldu ama kbkma:)
Naren1 Arzueslemm bende çok zorlandım bulantı bulantı son üç gündür sabahları tuzlu salatalık ile taze nane yiyorum midemi oturtdu çok şeyler denedim salatalık kadar etkili olmadı bunun yanında geceleri bulantı ilaçı da içiyorum tabi
Arzueslemm 26_26_26ggg estağfurullah ne kusuru😊 ya meyve rahatlatiyo evet normal sulu yemekten daha iyi geliyo ne bilim ya hamileligin zor yanlarıda bunlar Allahım yardımcimiz olsun 🤲
Esratpll 12 haftalıgım bende aynı durum bendede var öeyde yedim 3 saat oldu şimdi kustum be yediysem 😪😶
Gl-Misli32 11+4 bendede aynisi oluyor, bende meyve yiyorum yada çerez atistiriyorum, hem açım hemde ne yemek istediğimi bilmiyorum, canım yemek istemiyor ama o açlık hissi, yemediğim takdirde miğde bulantısı yaşıyorum…