Nazli2727 Merhaba arkadaşlar , 13 haftalık gebeyim 3 gün önce doktoruma gittiğim de rahim açılması olduğunu öğrendim bundan dolayı acilen serklaj ameliyatı oldum bu durumu yaşayan oldu mu ? Daha sonrasında gebelik nasıl geçti iyi akşamlar
Betulaks Nazli2727 hayırlı ramazanlar oncelıkle ben 44 gun önce doğum yaptım bendede rahım yetmezliği vardı 12. Haftada serkalj yapıldı agrım falan olmadı hiç 2 gun hafıf lekelenme oldu okadar hamılelıgınjz boyunca ne kadae dıkkat edersenız haftanız okadar uzar ben 34+5 te doğum yaptım bu süre içinde annemdeydım yemek temızlık vs yapmadım yuruyuş egzersiz cinsel ilişki yasaktı 27.haftada ve 31. Haftada ciger geliştirici yapıldı cok sukur bebeğim 2.850 doğdu ve kuveze girmedi ☺️
sedactnky Nazli2727 bende daha önce serklaj oldum 24. Haftamda çok dikkat etmememe rağmen 38+6 da sezaryen oldum. Şuan 2. Hamileliğim , gerek olursa tekrar serklaj olucam..
Secil_caglar Nazli2727 bende ikiz gebeyim 23. Haftaya kadar bişey yoktu bi anda kısalma ve açılma oldu acil serklaj oldum 12 mm iken. Çok şükür 32+2 yiz ne kadar dayanırsak o kadar kar 36ları görmeyi hedefliyoruz ama inşallah 🤲🏻