Leyla34 Merhabalar 35+5teyim 🧸 Bir kaç gündür karnımın küçüldüğünü görüyorum ve bu beni korkutuyor 😢var mı böyle birşey başına gelen?
Serife3304 Leyla34 doğuma yakın karnın küçülmesi normal diyorlar aşırı bi küçülme varsa doktora danışın elbette ama artık eskisi kadar amniyon sıvısı olmadığı için bebek daha fazla yer kapladığı için sıvıda azalma oluyormuş
purplemoon Leyla34 netten araştırın bebek doğuma hazırlandığı için aşağı inermis o yüzden küçülür diye okumuştum endişe etmeyin
KucukAnne538 Leyla34 Benim de o haftalardan itibaren karnım küçüldü gibi yavaş yavaş aşağı doğru da iniyor, hareketlerinde sıkıntı yoksa korkma zaten önceki gibi hareket etmez artik 37 haftalık olduk bizde korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum canım🥰
Leyla34 BusraDevlet83 bebeğimin hareketlerini takip ediyorum ,çok şükür sıkıntı yok gibi kasılmalarım felanda var ama karnım büyümüyor aksine daha küçük kıyafetlerden çok net anlıyorum
Mekamu Leyla34 küçülme değil de şekli değiştiğini düşünüyorum ben. Bana küçük gibi gelmişti fotoğraflardan baktım boy hemen hemen aynı ama şekli değişmiş, biraz da aşağı inince öyle geliyor.
hulyatkknt Leyla34 canım benim karnımda su oranı fazlaydı ben iki hafta yediklerime dikkat ettim gözle görünür şekilde küçüldü tabi sindi tekrar büyüdü ama öyle yani yediklerinden de olabilir
Mom46 Leyla34 BNde 35+4 üm aynı sorundan müzdaribim önceden Karnım yukarıya kadar büyüyordu şimdi aşağı indi ve resmen top gibi toplandı Karnımda baya düştü bebeğimde doğum pozisyonunda birde bnm erken doğum riskim var vajinamda ve makatımda da sürekli bir baskı var. 1 hafta daha dursa keşke oğlum😐😬