Ddmlmz Arkadaşlar herkese iyi ramazanlar dilerim öncelikle . Malum heryer kapalı ve hastane çıkışı almak istiyorum ama internetten nereden alsam hangi markaları kullanıp memnun kaldınız ve hangi sitelerden aldınız acaba yardımcı olabilir misiniz
papatyalarr5 Ddmlmz İlkim bebeden aldım kumaşı dokusu çok çok iyi memnun kaldım İnstagramda sayfaları var
brcaky Uniqondan aldım yarın gelecek ama buradakilerden ve kendi arkadaşlarımdan deneyimlediğim kadarıyla ürünleri kaliteli ve şuan 10lu takımlar indirimde 130 tl civarında
Ddmlmz papatyalarr5 ilkim bebeyi face den bende takip ediyorum çok güzel şeyler var ama iyi mi diye emin olamamıştım o Zaman oradan bakabilirim
Rhm_akbay Ddmlmz trendyoldan aldim bende hug by organic markasi 10 lu hastane çıkışi 185 tlye kumaşı yumusacik cok begendim begenmeseydim de trendyol oldugu icin icim rahatti hemen iade edebildigim icin
papatyalarr5 Ddmlmz ben çok beğendim kalitesini görseldeki gibi geldi gönül rahatlığıyla bakabilirsin ☺️
Kadiss Ddmlmz hayırlı ramazanlar trendyoldan Gonul rahatlığıyla alabilirsiniz birde e bebek ve hepsi burada uygulamasına bakabilirsiniz