060420 Kızlar 22+3 günlük hamileyim yaklaşık iki saatir baş ağrım var ilaç da aldım ama kesilmedi ilk defa böyle oldum kafamı kaldıramıyorum yaşayan var mı neden olur 😏
Manyakcadl 060420 onceki haftalarda benimde olmustu insan ne yapacagini bilemiyor cidden cok iyi anliyorum… ben bi tane parol almistim (doktorumdan izin alip) o da ztn super hafif bisi yok ise yaradi mi bilmem bir de int ten bas agrisi diye hareket yazinca cikan hareketleri yaptim fln 4-5 saate anca gecmisti 🤷🏻♀️ İlac icin bisi diyemem ama o hareketleri bi deneyn isterseniz bi tik faydasi oluo
Electus Bende 18 haftalığım aşırı oldu bir haftadır limon yedim geçti sanırım tansiyon çok çıkıyor hamilelikte
OzlemNaz Canım o haftalarımda benim en büyük sorunum baş agrısıydı uyutmuyordu bile İnan ki 2 gün hiç geçmeden Ağrıdıgını biliyorum rabbim yardımcın olsun ben o durumda hiç ilaç almadım hep buz uyguladım başıma soğuk yani ağrıyan yerime koydum uyuşup hissetmiyordum zaten 😓
Hashasim2020 5-6 saat geçmedi geçen gafta. Tülbente saç bandı şekline getirip kolonya döküm, onu kafanıza iyice sıkın alnı yakıyor biraz kızarıyor ama çok iyi geliyor burda okumuştum beni o rahatlattı yoksa ölecektim