ElifKarata Bu saatte uyandım yine karnım davul gibi Gazım var ama nedense yapamıyorum karnım taş gibi 2 gündür kan şurubu kullanıyorum yan etkisi olabilir miacaba uyutmuyor sancı beni 17 haftalığız 😖😖😢😢
FahriyeztrkYcel ElifKarata surup mu verdiler sana ?ben hapını kullanıyorum ama aksine o da rahatlatıyo beni yani sıkıntım olmadı öyle ,doktoruna sorsan iyi olur bence belki yan etkisidir
Elifnurrr ElifKarata ben de aynı durumdayım doktorum 16 haftalık. Yediğim her şey gaz yapıyor şiddetli ağrılı şekilde.Doktorum Demir hapımı değiştirdi toz olandan yazdı henüz almadım. Ama kabızlık yaptığı için değiştirmişti etkisi olabilir
fdmozcmn ElifKarata ElifKarata bnde senin haftalarında kabızlık ve gaz sorunu yaşıyordum. Akşamları yatmadan bir su bardağı suya limon dıkıp içersen iyi gelir diye düşünüyorum bnde etki etmişti cünkü. Gün içerisinde tansiyon açısından sakıncalı olabilir ama gece yatmadan içersen iyi gelir bnce 🤗🤗🤗
ElifKarata fdmozcmn genelde akşamları lımon yiyiyordum canm birde öyle deneyeyim. Teşekkür ederim 👍🏼😘