Valsss Migren mi bilmiyorum tam olarak ama belirtilerini yasiyorum basimin bir tarafinda agri basimi kipirdatamiyorum ve bu agri kac gundur var gecmiyo ve gecmicek gibi duruyo hayatim durdu resmen gecer dedim gecmedi de bulanikta goruyorum arada😔 yok mu bir cozumu nane yagi denedim 5 dk duruyo tekrar basliyo😔boyle birseyi yasayan var mi?aciyi durdurmak icin ne yapabilirim tavsiye lutfen😔
sulenesemin Valsss maalesef bende yaşıyorum ve başladı mı hiç. Bişeyle geçmiyor buz koymayı dene ağrıyan yere biraz uyuşuyo hiç yoktan az da olsa hafifliyor
Burcu0609 Valsss Valsss benim çılgınlar gibi migrenim vardı ilk üç ay neler çektim bilseniz dendiği gibi buz iyi gelir oturduğun yerden karanlık odada birde ılık duş çok iyi ayrıca üç peçete arasına karabiber koyup kolonyağı dökün şakaklarınıza koyun tülbentle sarın😅😊 üç aydan sonra geçiyor 🙏
Theaydins Açlık, ışık, gürültü kesinlikle tetikler atak anında karanlık sessiz bı odada uzanmayi dene. Bir de bana buz da iyi geliyor bı beze sarıp basının ağrıyan kismina, alnına ensene koyarsan iyi gelebilir.
Valsss Theaydins aclik olsa iyi agzim durmuyo ki😔isiklar kapali tel parlaklıgı en kisik ne yaptiysam gecmiyo🤦🏼♀️
Cinarim02 Valsss fazla tele bakmaktan oluyor bende yaşıyorum inanılmaz bir baş ağrısı bulanık görme ve bildigin göz seyirmesi gözüm atıyordu durmadan çok rahatsız ediyor
Valsss Cinarim02 olabilir evdeyiz yapicak hic birsey yok isleri bitirip tele bakiyorum😤😤gecti mi sizinki
Tucem Ben yıllardır migrenle boğuşan biri olarak hamilelikte en zorlandigim şey bu😊 öncelikle karanlık bir yere gidip ensenize ve ayaklarınıza buz torbaai koyun ve sakaklariniza birde burun deliklerinize nane yağı sürün bu şekilde hafifletebiliyorsunuz
Valsss Tucem ay burun delikleri yanmaz mi ya🤦🏼♀️😂denicem sakaklarima surup masaj yaptiriyodum ise yaramiyodu denicem insallah cok sagolun
Semella 4 ay boyunca çektim zaten yıllardır migrenim var ama ben sadece başımı eşime sıkıca tülbentle sardırıp yatar uyurdum bi o kar ederdi. Gece de o sıkılıkla uyanırdım bi bakardım geçerdi. Tavsiye ederim 👍