Evet kizlar sonunda saka maka bende artik dogurdum 😂 07:04:2018saat 9:15 de suyum gelmeye basladi ilk basta sizinti seklindeydi snradan cogalmaya basladi evi temizledim bol bol hurma yedim dusa girdim saat 15:30 da hastaneye geldim alttan muayene ettiler sutum geliyodu yatis verdiler ntsye bagladilar suni sanci vermeye basladilar sancim hic yoktu acikligim hic yokmus 1 tane suni sanciyi yedim sancilarim cok yuksekti ama bn hissetmiyodum o yuzden acilmam yoktu ikinci suni sanciyi yedim gene acilmam yoktu en sonunda ucuncuyu verdi bana yariya kadar geldi gene sanci yok ve acilma ayni en sonunda beni sezeryana alacakti ama ben normal dogum yapmak istedigimi soyledim doktor 08:04:2018saat 10:00 alttan suni sanci verdi upuzun bembeyaz kalin birsey atti vajinanin icine ve 15 icinde bende cok fena sancilar basladi hic bagirmadim hep kendimi teselli ettim herkes bagiriyo ben bagirmayacam diye hemsireler yanima geldiler sen normal dogum yapmaya ne kadar heveslisin boyle masallah dediler sonra sancilar arttti hep icimden bagirdim sesim cikmasin diye yatagi yumrukladim bi baktilar saat 11:30 da acilmam 6 cm ben artik dayanamiyorum dedim az kaldi dediler ikinma hissi gelmeye basladi 1 kere ikindim cocugun kafasi geldi 7 cm acikligim olmustu daha cocugun kafasi geldigi iicn beklemediler bi kere daha ikin cocugu alicam dedi bi kere daha ikindim masallah dedi cocuk geldi zaten 5 dikis atti yirtigim olmadi ama kesi atti 7 cm aciklik oldugu iicin cok sukur suan ikimizde cok iyiyiz onu kicagina aldigin an hersey bitiyo ben yatakta dogum yaptim catala alamadilar hemen cocugun basi geldigi icin cocuk cikar cikmaz kucagima verdiler basladim aglamaya annem yavrum diye Allahim herkese nasip eylesin gercekten annelik cok cok guzel bi duygu benim hikayemde boyle cok uzun oldu kusura bakmayin