Evet bende artık taze anneyim❣️🙏 Çarşamba günü kontrole gitmiştim ultrasonda bebeğin karnımda gelişmediği öğrenildi Doğum olup doğduktan sonra gelişicekti öyle dendi ve Doğum kararı verildi Çarşamba günü sabah 11:48de yatışım oldu ve rahim yoluyla fitil verildi rahim yumuşaması olsun diye sancılarım olmaya başladı inanılmaz derecede sancım oluyordu ntsde sancı 90 oluyordu 80 oluyordu bir türlü geçmiyordu daha sonra gece 3 de dayanamayıp o ilacı ordan aldırdım Perşembe sabah saat 9 a kadar sancım azaldı daha sonra serum yoluyla suni sancı takıldı bu kez daha dayanamıyorum Evresine geldim İnan’ın o kadar zormuş ki annelik annenin hakkını ne yapsam ödeyemem asla bunu daha iyi anladım. Artık sancıdan yerleri yumrukluyordum ebelerin ayaklarına kapandım sezeryana alsınlar diye ama devlette kafana göre olmuyormuş alttan sürekli bakılıyordu açılmam olmuyordu ama sancıdan duramıyordum zorla normal yaptırmak istediler en sonunda dayanamadım allah bin bir kez razı olsun annemi babamı arattırdım beni burdan dedim kurtarın artık ölmek istiyorum dediğim noktaya gelmiştim öyleki karnımda ki bebeğim bile aklımda yoktu o an ağzımda tek laf ya Şafi yarrahman oldu ❣️ Daha sonra kendi imzamla hastaneden çıktım hemen özele geldim apar topar sezeryana alındım ve inanılmaz rahatım sezeryandan çok korkuyordum ama şuan allah razı olsun doktorlarımdan çok ilgilendiler ve sağ Salim bebeğimi dünyaya getirdim 2.800 geldi miniğim ben kurtuldum elhamdulillah darısı tüm hamile annelerimize allahım bir nefeste kurtarsın sizleri ❣️ Rabbim olmayan isteyen tüm anne adaylarımıza hayırlısını nasip eylesin inşallah ben artık Happy kids’e geçiyorum malumunuz ❣️ Burda kimin kalbini kırdıysam affım ola ablalarım kardeşlerim hakkınızı helal edin ❣️ @HappyMom sabitlermisiniz annelerimize tek tavsiyem ağzınızdan kuran gönlünüzde her zaman allah olursa rabbim yardım eder inşallah ❣️🙏