Eminemasalduru Gebelikte akıntı normal mi? Bazen beyaz bazende hafif yeşil gibi oluyor doktoruma en son gittiğimde söylemiştim ilaç vermişti ama falat bir faydası olması bu sorunla karşılaşan oldu mu ?
Suveydaa Eminemasalduru canım yeşil akıntı normal değil idrar tahlili yaptırırsan enfeksiyona bakıp ilaç başlayabilir doktorun
Meriwa Eminemasalduru canm şeffaf beyaz olması normal ama yeşilimsiyi gene doktorunla görüş enfeksiyon olabilir
Eminemasalduru Suveydaa anladım canım çok teşekkür ederim 🙏 herhangi bir sıkıntısı olurmu bilmiyorum çünkü su dönemler çıkma yasakları çoğaldığından ve hastaneye pek gitmememiz gerekli olduğu söyleniyor
Suveydaa Eminemasalduru idrar yolu enfeksiyonu senin için bu dönem de önemli bi konu ama kuzum önlemini alman gerek ilerlemeden, geçmiş olsun
nurcin-ruya Canım 9+0 hamileyim 7. Haftamda yeşil akıntı gelmişti doktora gittim mantar denildi gebelikde normale göre daha cabuk enfeksiyon kapılabiliormus bana endişelenilcek biley yok denildi ama sen mutlaka dr una bi danış canım.