Eeddaaa Beyzaguntas123 valla kuzum ben ilk defa duyuyorum şu dediğini kadın doğumcunun yanında çalışan ve 33 haftalık gebe biri olarak
Mlsgzll hilal_yener Benim 30.haftamdan doguma kadar o şekilde gitti. Doktorum gaviscon verdi onu kullandım. Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor. Sabır :)
Dunyam28 Doktorunuza danışarak 1 ölçek gaviscon surup içebilirsiniz, gebelik reflüsü oluyor , doktorum bana gaviscon yazdı ama çok rahatsız ederse kullanıyorum ben her gün değil tabii.Bunun dışında soda içmek de rahatlatıyor:)
Slnbsr Eeddaaa şöyle söyliyim o zaman. Bende iyi gelmişti. Abartılmadığı sürece bir zararı olmuyor. Karbonat ye demiyolar zaten. Hem kullandığımz rennie ve türevleri içerisinde karbonat var
Eeddaaa Slnbsr tamam kullandığınız şeylerin içerisinde karbonat olabilir ama siz direk karbonatlı su için demişsiniz bu doğru bişey değil
Emirsmomm hilal_yener canım bende 34 haftalığım limon yememeni öneririm ondan olabilir birde asitli içecek içiyorsan anında kes . Gerçekten çok kötü boğazıma geliyor ve saniyesi bile zehir oluyor çok kötü . Ben herşeyi yedim ama hiçbir faydası olmadı. Beslenmene dikkat et yemek yerken az ye ama sık ye ve yemeklerle birlikte sıvı da tüket.
Elizzz hilal_yener sade maden suyu icin bendede cok asiri yanma oluyor 27 haftaligim hem kavruluyor hem agri yapıyor gunde 2 tane maden suyu mutlaka iciyorum o kadar rahatlattiki beni sizde deneyin. Birde baharatli seyler yememeye çalışın oda cok yanma yapiyor midede
Sdaakll hilal_yener cok uzgunum bunu soylerken 31 haftaligim ve hamile kaldim kalali ne kusmam ne migde yanmalarim bitti her saat istisnasiz bu olayi yasiyorum gaviscon renie felan kesmiyor artik disimizi sıkıcaz bunca zaman dayandim suanda yazarken bile bu migde asitini yasiyorum cok cok cok kotu bi durum 🥺🥺😩😩