Elif_kuzucum Merveatay stria dedin yâ stria deri çatlakları vs dEmek onu eczacıya sorunca hemen gerekli ilacı veriyor sana onun kategorisinde olan alovera bitkisi ve bi çok bitkisel ilaç var stria dediğine göre ne olduğunu dA biliyorsundur Sanırım :)
Merveatay Elif_kuzucum ay ben hiç hilmiyordum bu ilacı yazdı özellikle bunu al dedi. Aldım ama eczaci hiç bir şey soylemedi. İyiymiş yani de mi kullanayik ben bunu:)
Elif_kuzucum Melk111 evet o dA iyiymiş ama göbek kısmında tüylenme yapıyor diyorlar o kısımdan bşraz geri adım attım kaşlarım için kullanmıştım bi ara çok faydasını gördüm acaba göbekte tüylenme yapabilir mi bilemedim yâ ☹️
Boz5954 Bencede genetikla alakalı hamile kaldığımdan beri tatlı badem yağı kullandım sabah akşam zeytin yagı ama 37 de catladım malesef süreklide nemlendirdim malesef illaki oluyo
Elif_kuzucum nihanokumus vazelin çok kötü hissettiriyor sanki yâ bi de kaşınıyorum bşraZ da normal mi bu yoksa bi tek ben de mi böyle etki etti 😀
beriufuk Elif_kuzucum kakao yagı ve badem yagı karıstrp kullanıyorum .Daha 28 haftalığız inşallah olmaz🤲
Sumru beriufuk tüylenme yaptı mı bende kakao yağı ve badem yağı var ama tüylenme yapar diye süremiyorum 😊 Ve nasıl karışım yaptınız ölçüleri ile yazarmısınızzz
Tugceonal Elif_kuzucum her duştan sonra bebek yağı kullanıyorum sadece 35+3 üz şuan çatlağım yok ama sonradan da olabiliyormuş 😣
Elif_kuzucum Tugceonal Sanırım karar verdim bebe yağı kullanıcam bi arkadaşım var hiç bişey kullanmamış ve hiç çatlamamış ama hiç kıskanmadım ☹️
beriufuk Sumru hafiften yaptı ama abartılcak boyutta degl aktar uyarmiştı zaten valla acıkcası olcmuyorm goz kararı aynı miktarda koymaya calısıyorm😊
Denizinci Elif_kuzucum 38 haftalık hamileyim 16.haftadan itibaren organik Hindistan cevizi yağı ve mustela çatlak öncesi kremini kullandım gün aşırı. Hiç çatlağım olmadı çok şükür cildim tertemiz. Tavsiye ederim. Bir de bol su öneriyor doktorlar🙋♀️
Fatmaelif Bende striacare kullanıyorum doktorum tavsiye etti bilmiyorum şimdilik çatlak yok kaşındığinda kaşımjyorim sizde kaşımayın daha çok çatliyormuş
Elif_kuzucum Fatmaelif evet yâ annem baya kaşımış sonrA çatlamış baya bana hergün şakın kaşıma diyor 😬