Elif_kuzucum nilgun_41 evet öyle gerçekten kadın olmanın zorluğu işte ☺️Cilt lekesi oluştu mu peki yâ da kaçıncı ayda oluşmaya başlıyor tam olarak
nilgun_41 Elif_kuzucum ah kadin olmak 😊çok şükür cilt lekeside oluşmadı normalde dışarı çıkarken seba medin güneş kremini sürüyordum ama şimdi malum evdeyiz arada evde aklıma gelince sürerim etkisi varmı bilmem yüzümede onu kullanıyorum
Mltmdfn Elif_kuzucum ya yüzümde çillenme oldu burnumun üzerinde annem bana hamileyken ondada olmuş ama doğumdan sonra geçti demişti insallah benimde geçer😢
Elif_kuzucum Mltmdfn hımm Doğum esnasında kafa derisinde oluşan teri yüze sürdüğünde kesinlikle geçiyor diye duymuştum sonra bi öğretmen arkadaşımla paylaştım hattA ilginç gelmişti onda doğumunda aynını yaptı sürekli tşk ediyor bana is yaradı diyor 😁
Mltmdfn Elif_kuzucum calıştıgım yerde yemek dağıtan bi abla var oda aynısını soylemişti bana yuzunu boynunu saçlarınla sil demişti o telaşede aklıma gelir mi bilmiyorum ama denemeyi dusunuyorum birşey kaybetmem umarım aklımada gelir🥰
Elif_kuzucum Mltmdfn bence kesin faydalıdır öğretmen arkadaşımın yüzü tertemiz bende inşallah uygularım mühim bişey netice de 😀👍
Elif_kuzucum nilgun_41 evet Zaten güneş lekesinin ilerlemiş halidir Doğum lekesi evde olmamız sadece bu açıdan avantaj sayılabilir 😀Doktorum çıkmasanız biLe güneş koruyucuyu sürün demişti bi etkisi vardır bence
Alyami Elif_kuzucum herşeyi kullandım çatlayacagı varsa çatlar tek fark göbeğim değilde yanlarımda hafif ve bacaklarım da oldu çatlak
Dunyam28 Ben 3. Aydan beri johnsons baby Bebek yagi kullanıyorum çatlamasın diye şu an 7. Aydayim catlagim yok , ileride olur mu bilemiyorum ama biraz da genetik sanırım
ozlemikka Elif_kuzucum lierac kullanıyorum hic çatlamadım. ama kullanmasamda çatlamayacakmışım galiba çünkü düzensiz kullanıyorum 38. haftadayım.
KucukAnne538 Elif_kuzucum Hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırıp sürüyorum canım ben memnunum 37. Hafta 0 Çatlak👍🏻🤭
Duygu_demircicek86 Elif_kuzucum 4.ayimdan itibaren lierac kullanmaya basladim + dalin bebe yagi. Hergun dus alio dustan sonra lierac surdum gobek ve kalcalarima gun icindede bebe yagiyla komple tum vucuduma surup kurumasini bekledim. Son aylara dgru lierac i sabah aksam surup bebe yagini gece yatarken surdum. 35haftamdayim catlak yok insallah olmaz. Tabi aldigin kiloylada alakali oluyor genetikte olabiliyor sen onlemini alda keske yapmasaydim surseydim deme 🐣😌
Elif_kuzucum Duygu_demircicek86 aynen tedbir her konuda şart hiç değilse tedbir alıp öyle çatlasam sonrA üzülmem 😊
Bebikom_ Elif_kuzucum yapıdan yapıya degısıyor sanırım. Ben basından beri bebek yagı kullandım hic catlagım olmadı. Sımdı avakado yagı kullanıyorum. Ama bazıları yagın ıyı gelmedıgını soylemıs
lamiaaktas ozlemumit valla ben kullandım. 35de çatır catır catladı. 800 lira verdim bugüne kadar kremlere. Düzenli 3 kerr sürdüm. Kimse benim gibi özenmemiştir.
Elif_kuzucum Alyami yapısal olarak değişiyor bazısı çatlamıyor bazısı da çatlamanın ötesinde 😂Sanırım ben ötesinde olanlar grubundan olacağım 😁☹️