Elif_kuzucum Bana çoğu kişi kakao yağı diyor bazısı da zeytinyağı kullanmamı Öneriyor bende kararsız kaldım
Kk39 Elif_kuzucum ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum sağ ve sol yanım ona rağmen çatladı cilt tipi ve alinann kiloyla alakalı bence ama yinede nemlendirmek lazım
Cnsc1 Elif_kuzucum bana doktorum önerdi canım Kantoron yagi - Buğday yağı - susam yağı - kakao yağı - ozon yağı. Bunlarin hepsini karistir canim haftada 2 kere yapsan yeterli ise yariyomus
nilgun_41 Elif_kuzucum evde ne bulursam sürüyorum zeytin yağı vazelin değişik kremlerim var hangisi denk gelirse çok şükür daha çatlağım olmadi daha 33 haftadayız ama bence catlayacagi varsa çatlıyor ne sürerseniz sürün çok gördüm özel çatlak kremleri alıp çağlayanları olacağı varsa oluyor cok-da kafaya takmamak lazım 😊
Elif_kuzucum Kk39 ebe bi arkadaşım zeytinyağını öneriyor şiddetle bende onu kullanmaya karar vermek üzereyim bakalım tabi genetik oluyor bazen annem çok çatlamış varis de oluşmuş hattA Sanırım bende de olucak ☹️
Ceylizm Selamlar ben hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren bi-oil kullandım çok memnun kaldım. Daha sonra bi-oilin trockene haut gördüm aldım. Tam anlamıyla bir mucize yurt dışındayım Türkiye de var mı bilmiyorum. Başkada bir şey önermiyorum. Kakao yağı zeytin yağı ile olacak işler değil. Ve diğer tavsiyem sakın hiç bir yerini kaşıma. Kaşıyan arkadaşlarım hep yırtıldılar ben kendimi çok zor tuttuğum zamanlar oldu ama hiç kaşımadım. Şimdi doğuma az kala sıfır çatlak 👍🏻
Elif_kuzucum Ceylizm aslında bi oil i de duydum o dA aklımda kalsın evet kesinlikle kaşımamak gerek çok dikkat etmemiz Laz’ım çatlağının bulunmaması ne güzel darısı başımıza olsun olmadı değerlendirim👍🤗
Hayat5anne Mustelanın çatlak öncesi kremini kullanıyorum. 33. Haftamızdayız çok şükür çatlağımız olmadı. Sadece bel kısmımda iki çizgi oluştu, orada çatlak oluşacağı hiç aklıma gelmemişti. Eğer yeni başlayacaksanız bel kısmınızı ihmal etmeyin.
Elif_kuzucum Hayat5anne benim de aklıma gelmezdi hiç 😬Söylemen iyi oldu çok tşk ederim 👏👍orayı da ihmal etmeyiz o halde ☺️
Esrakmsl Badger belly butter diye tamamen dogal yaglardan olusan bi krem kullaniyorum.36.hafta sukur hic catlak yok.bir de kasimamak gerekiyormus hic kasimadim😊
Elif_kuzucum semaramazann UmArım hiç olmaz canım çok kötü bişey Allah çatlmadan bebişleri kucağımıza almayı nasip Etsin inş🙏🤗
SevilayBayram semaramazann vaselinin içeriğinde petrol varmış ya bnde heni duydum zararlı olurmu acabaa
Yagmurella Haftam bitiyor ve bi sürü catlagım oldu mustela bebek yagını kullandım hep ama yinede oldu galiba vücut yapısıylada alakası var ☹️😕😩
Elif_kuzucum ozlemumit tlnkdr Yagmurella annem çatlamış baya ve kaldı ne yazık ki bende çatlayacağım Sanırım ama ben tecribesizdim diyor hiç bişey kullanmadım kimse bana bişey kullanmam gerektiğini söylemedi bilsem kullanırdım sen lütfen kullan dedi ben de araştırıyorum Neyin daha iyi geleceği konusunu🤔
tlnkdr Vücut yapısıyla alakalı ne kullanırsanız kullanın çatlayan catlıyor maalesef bu bir gerçek çevremden hep böyle duydum gördüm biliyorum. Ama ona rağmen yine de ısrarla nemsiz bırakmamak gerek o yüzden bioil kullanıyorum ben ve doktorum kullanacaksan 3.aydan başlamalısın dedi başladım 29 haftalık gebeyim henüz çok şükür çatlağım yok inşallah olmaz.birazda genetik hiç bir şey kullanmayıp çatlamayan arkadaşlarım var annen kardeşin ablan vs onlardan yola çıkabilirsin az çok çatlayıp çatlamayacağını ✌️
Anneincili Duygukarabacakk lierac kullaniyordm bitmek uzere diye Gratis ten vazeline aldm. Sadece sunu soylemem yeterli olur bence. Catlak olmamasi icin nemlendirmesi gerekiyor sürülen kremin. Vazelin lieracdan katkat daha iyi nemlendirdi. 2. Hamileligmde asla lierac almicam. Direk vazeline alicam
Elif_kuzucum Anneincili ben ayaklarımda hafif çatlak oluştu sürdüm gerçekten de çok çok iyi geldi Aslında hiç düşünmemiştim gerçekten iyi gelebilir mantıklı 👍
lamiaaktas ozlemumit valla ben kullandım. 35de çatır catır catladı. 800 lira verdim bugüne kadar kremlere. Düzenli 3 kerr sürdüm. Kimse benim gibi özenmemiştir.
Elif_kuzucum Esila300920 tatlı badem kaş ve kirpik bakımına da çok iyi geliyor çatlağa iyi geldiğini ilk kez duydum ama yağ netice de elbet nemlendirme konusunda iyidir Emin’im 😇