TugceDmrc Kızlar ya anlamadım niye benim beslenmem ile mi alakalı düzelir herhalde diye umuyorum daha dikkat edeceğim önereceğiniz yiyecekler var mı acaba 1 hafta geriden gözüküyor dedi doktor besleyemedim mi ben bebişimi 🥺☹️😞
Ellosluk TugceDmrc hiç takılma bana da öyle dediler şimdi tam haftadayız bebek yakalıyor iki haftadır önde ya da geride olmasını hocalar önemsemiyor
Minik_mucize94 TugceDmrc bende 33 haftalık gıttım o zmanaa kadar ıyıydı beslenme ile mo alakalo dedım yapısal olabiliyor dddı ama sen yinede sut kasar falan bol ye gerileme devam ederse peeınatolojı bakıyor plesenta beslemıyomu dıye
Meriwa TugceDmrc canm geç döllenmeden oluyo 1 hafta erken geç çok önemli değil daha fazla olması cocukda zaten sıkıntı yaratır detaylı ultrasonda da görmüştür bişey olsa söyler merak etme takılma yani son adete göre hesaplıyoruz ama yumurtlama 1 hafta sonra oluyo öyle düşün
TugceDmrc Minik_mucize94 Meriwa değil mi bende öyle düşündüm ama yumurtayı genelde kızartarak yiyordum bundan sonra daha dikkatli besleneceğim pekmez yiyeyim kaşar dut felan yumurtayı haşlayarak bakalım düzelecek mi
poyrazsmom_ TugceDmrc bazen sigara kullanımıda etkiliyormuş onun için sordum ama içini ferah tut bebekler gününü yakalıyor yakalayamasa bile geç döllenme vs. bunlar birer etken 2 haftaya kadar olan ileri veya geri çıkma durumu normal sayılıyormuş benimde 4 gün geriden geliyordu yakaladı😍😘
Degisken TugceDmrc benim de gerideydi 1.5 hafta ilk haftalarımda şimdi 28 haftamdayım.3..4 gün geride sadece. ilk çocuğumda iki hafta ilerdeydi dr yok şekerin var yok bebek kilolu olur yok öyle böyle dedi 3.5 kilo doğdu çocuk 38+2 de . Gayette sağlıklıydı. Yani korkulcak bişey yok
TugceDmrc poyrazsmom_ inşallah benim bebişimde yakalar biraz dikkat edeyim bakalım teşekkür ederim moral vermeniz için 😊😊