Jjjjjjj hunilimom artk devlet yok orda canım ya bende orda devlete gidiyordum fakat vurus nedeniyle kapatıldı
fikran09 Jjjjjjj ben medical park i tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsın hastanenin diğer çalışanları bile fazlasıyla ilgili
Cnsgizem Jjjjjjj Gölcük medara gidiyorum aile konak hastanesi yani Ahmet çoşkana gidiyorum tavsiye ederim 34+5 im gebe kalmadan önceden beri ona gidiyorum hala takipli doktorum odur çok memnunum. Doğum fiyatı da 2600 doğum fiyatıda normal Sezeryan aynı fiyat
Cnsgizem Jjjjjjj normal doğumda ekstra epidural istersen 500 TL demişlerdi fark sadece bu var artık hepsi aynı önceden Sezeryan daha pahalıymış şimdi sanırım normale daha çok rağbet olduğu için fiyatlar aynı
brcaky fikran09 yasemin hanımla instagramdan takipleşiyoruz çok tatlı biri gerçekten ama bertan bey gibi o da çok sakin bana panik biri lazımdı😂😂 bu arada doğum fiyatları; normal: 4000 sezeryan: 4500 epidural 600 tl
Jjjjjjj Cnsgizem saol ya Hem yakın bna ondan orda yapcam bu devırde ıyı yer önemli Allah hepımızın yardımcısı olsun inşallah 😀
fikran09 brcaky bana da sakin biri lazımdı ilk gebelik olunca beni ve özellikle eşimi sakinleştirmesi lazımdı tam denk geldi 😊😄 çok teşekkür ederim canim fiyat bilgisi iyi oldu öğrenmiş oldum 😊 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Cnsgizem Jjjjjjj Amin bacım normal hastalık için evet devleti tercih ediyorum ama doğum özel bişey bakımı olsun doğduktan sonraki aşamalar olsun herşeyi düşünmek zorundasın oyüzden özel tercih et bence yinede sen bilirsin 😇
Jjjjjjj Cnsgizem tabiki zaten özel gtcem devlet daha yokkı kapandı gölcukteki çok iyi doktorum vardı hastane kapanınca mecbur degısmek zorun da kaldım