Bende buraya en başından yazmak isteyenlerdendim hep okurdum doğum hikayelerini.. Çok şükürki bende kızımı kucağıma alabildim En büyük hayalimde 25yaşındayım 18yaşından Beri bir kızım olmasını adınıda aymira koyabileceğim Çok şükürki yaşadım bu duyguyu Binlerce kez şükür.. Hamileliğimin ilk başından doğuma kadarda banada Sezeryanı tavisye etmeyip Soğutmaya çalışmışlardır Yarım insan olmak gibi Toparlanamamak ameliyat sonuçta dikişli olucaksın gibi Normal doğur normal olsun diyen çok oldu ben çok istiyordum gerçekten normal doğum ama kısmet olmadı Benim bebeğimin duruşu son haftasına kadarda Makat gelişti dönmüyordu gün aldım cuma gününe zorunlu sezeryan diye ama bende bir heyecan bi heyacan O Perşembe gününün akşamı gecesi geçmek nedir bilmedi Uyku tutmadı Sabah 7de uyanmam lazımdı Ama ben uyumamıştım bile heyecanın dan ilk gebeliğimdi Korku heyecan Sevinç endişe beni ne bekliyor Neyle karşılaşıcam Çok korkuyordum gerçekten panik atak vardı bende Hastaneye geldiğimde son Muaneler yapıldı beni ameliyet Yerine aldılar bir önlük giydirdilrr ama önlük giydirmeden öncede Bana idrar torbası taktılar sezeryandan sonra Tuvalete çıkamayacağım içindi ama inanın hiç acımadı Ameliyata gelince titremeye başladım ayaktayım kendim geldim hemşire yardımıyla Masaya yatırdılar beni elime Damar yolu açtılar doktorlar Kendi aralarında konuşmaya başladılar Önüme perde bile çektiler bende endişe edip sordum Anestesi olucam ben biliyorum dedi doktor Sonra eline aldı doktor Şırıngayı Şimdi sana Hava vericem korkma dedi ağzına Bi tat gelirse o havayı verdikten sonra Sını hatırlamıyorum zaten gitmişim Bağlantı kopmuş bende gitmişim ama ne dualar ediyordum ne dualar :) gözümü açtığımda Beni sedyeden odamdaki sedyeye taşımaya üstümü giydirmeye çalışıyordular Altıma bez bağladılar ama karnımın üstüne bir kum torbası koydular o inanılmaz canımı yakıyordu kaldırın canımçok yanıyor diyip durmuşum kum torbası İki üç saat kaldı bende Kalan kan gitsin diyeydi Beni odaya aldılar Hemen kızım geldi zaten ağlayan dudakları Minnacık bişey insan böyle dokunsa İncinir gibi tam kendime gelememiştim Bi ebeydi sanırım Emzirtmeye çalışıyordu Gösteriyordu bana Yani mükemmel bi duyguydu gerçekten şimdi gelelim korktuklarım başıma geldimi hayır gelmedi Alakasıda yoktu Ameliyattan çıktım İlk yüryüşümü bile inanın kendim yaptım diğer güne bile ağrım kalmadı diğer günüde çıkmıştım zaten Sezeryandan korkulucak bişey yok inanın sayıklamadım hemen de kendime geldim Sarsılmadım kendim ayaklandım Doktorumdan çok memnun kaldım estetik dikişmiş yapışkan doğum yapalı 6gün oldu inanın kendi kızıma kendim baktım hep annem de olmama rahmen Oturup kalkıyorum hiç öyle uzanıpta Dinlenmedim bike annem bile şaşırıp duruyordu salı günüde kontorolum vardı ordaki hastalar bile gelme sebebimi bile sorduklarında Söylediğimde şaşkınlıkla bakıyorlardı tek başımayım oturup kalkıyorum Acım yok zaten doktor da söyledi ben ufak biyer kesmişim nasıl çıkarabilmişim bu kızı burdan diye :) anlatmak istedim kızım 50cm 2680graö doğdu ama ultrasyonda ise 3300çıkmıştı şimdi ise kızım yanımda dünyalar benim ve ben gayette iyiyim anlatmak istedim Allah tüm isteyenlerimize nasip eylesin evet böyle :) sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım size tavsiyem ben memnun kaldım Gayette iyiyim korkmayın derim sezeryandan hiç