yasemin333 ben 3 ay 1 günlük gebeydim bebeğim karnımda öldü kürtajla gebeliği sonlandırdılar . Gen ve pıhtı testi yaptı doktorum iki tane genim hiç çalışmıyormuş ve pıhtı varmış . Ekim ayında kürtaj oldum aralık ayında tekrar gebe kaldım aynı doktora gittim doktorumdan çok memnunum daha sonuçlarım çıkmamıştı tedbir amaçlı 100 mg coraspirin ve oksapar iğnesine başlayalım dedi benim pıhtı olduğu aklımın ucundan bile geçmiyordu çünkü bütün değerlerim çook güzeldi . 5 haftalık gebeyken sonuçlarım çıktı iki genim bozuk ve kanımda pıhtı çıktı 100 mg coraspirin ve 6 binlik oksapar iğne kullanıyorum ve doğuma kadarda kullanıcakmışım . Doktorum tedbir amaçlı iyiki oksapara başlatmış şükürler olsun yine aynı şeyleri yaşayabilrdim tıbbi genetik labratuvarında yapılıyor bu test sonuçlar 2 ayı buluyor çıkması . Bence hemen yaptırın bu testleri aynı acıları tekrar yasamanızı istemem. Oksapar kan sulandırıcıyı rapor olmadan maalesef alamıyorsunuz . Oksaparın hiçbir zararı yok faydası var gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz . İyi akşamlar 💐