Turtaliblog Emossehmus Canım sen doktoruna danış zaten az kalmış randevuna. Yanlış bilgilendirmemiş olalım Allah korusun.
Emossehmus Turtaliblog oyle yapicam bebegim aradim pazartesi gunune aldim randwumu imsallah kalp atisi duyulurda doktoruma anlaticamm hepsini insallah yazar bna peki acaba 3 dusukten snra diyeyimmi yoksa vermiyorlarmis ikici sefer yasarsam cok kotu olurum bn😶
Turtaliblog Emossehmus İnşaAllah Canım. Gönlünü ferah tut. Eğer devamlı gitmeyi düşündüğün doktorun ise doğruyu söyleyebilirsin bence 😁. Benim şuan devam ettiğim doktorum 2. Düşükten sonra (ilk 2 düşüğümü de başka doktorun kontrolündeyken yaptım kürtajlarıma da o doktorum girdi) değiştirdiğim doktordu. Durumu anlattım 2 kez böyle böyle düşük yaptım dedim. Allah razı olsun çok iyi ve ilgili bir kadın. Bana dedi ki genetik testlerini yaptır ama gittiğinde 3 düşüğüm var de. 3 düşükten sonra yapılmasına izin veriyormuş devlet çünkü bu testleri. Güzelce izah etti dediği şekilde bende Gazi hastanesi genetik bölümünde bu testleri yaptırdım 3 düşüğüm varmış gibi söyledim. Tarihleri de sordular tabi ona göre kafanda bir şey kurgula orada afallama 😁 1-1.5 ayı buluyor sonuçların çıkması da. İnşaAllah herşey gönlünce olur.
Emossehmus Turtaliblog cok tsk ederimm bitnm iyi bilgilendirdin bni senin dedigini harfiyen yapicam allh razi olsun😚😚
Ezgiii11 yasemin333 benim doktorum her ihtimale karşı verdi cok sükür 14 haftalık olduk ama ilk üçay kullanıp sonra bırakan doktorlar var bizim doktorumuz değerlimin iyi olduğunu söyledi ve bıraktırdı
Emosrose yasemin333 merhaba benim kürtaj olalı 41 gün felan olcak benimki 8 haftalıktı kalbi durdu😞Patolojide felan bişe cıkmafı cok sükür ama genetik ve kanpıhtılasmaso varmı bilmiyorum doktor gerek görmedi onları ben de bidaha hamile kalmak istiyorum allah nasip ederse insallah. Sizinki kac haftalıktı 2 ay sonra dediginiz bu aydan sonramı oluyor ben de istiyorum oyuzden sordum nekadar beklemem gerekecegini bilmiyorum
yasemin333 Emosrose ben de 8.haftada kalbini duyacağız diye kontrole gittik ama durduğunu öğrendik 16 martta kürtaj oldum 40 gün falan oldu işte doktorum kürtajdan 30-40 gün sonra genetik teste git vücudun temizlensin dedi üç gündür de adetim salı gününe randevu aldık eğitim araştırma hastanesine gideceğiz genetik test için
yasemin333 Emosrose bebek içinse üç ay falan bekle dedi doktorum bir ayı geçti işte testlerde bir buçuk ayda falan çıkar diye düşünüyorum test sonucundan sonra bebek düşünüyoruz inşallah sağlıklı bebekler nasip eder rabbim hepimize🙏🏻
Mrvm005 yasemin333 bi dusuk yaptim ama benim kesem gorundu bebegi gordumu bilmiyorum kalp atisi yoktu zaten o zaman gittigimde degerim dusmustu. Sonra hic adet olmadan yeniden hamile kaldim korunmamistim cunki tedavilerle olmuyordu zorla olmustu bebegimiz. O yüzden korun dedikleri halde korunmadim olmaz diye. Hamile kalinca doktora yazdim 10 gun sonra gelecem diye cunki deger kucuktu ve goremeyecekti bosuna para vermek istemedim acikcasi ama hemen gel igne baslamamiz lazim dedi. 9. Aydayim hala ignemi kullaniyorum. Pohtilasma var mi yokmu bilmiyoruz asiri adet kanamasi gibi kanamam oldugu halde birakmadim hep kullandim. Birakamam dedi doktorum ihtimale atamayiz gecmisimi bildigi icin. O yuzden kan sulandirici bence kotu bisey degil. Haa her gun o igneyi vurmak sinir bozucu bazen acili uzucu falan oluyor ama olsun bi sekilde saglikla alalim diye kucagimiza bebisimizi.
yasemin333 Mrvm005 biz salı günü test yaptırmaya gideceğiz ama test sonucu geç çıktığı için beklemeyip deneyeceğiz tekrar hamile kalırsam ben de kan sulandırıcı için doktora danışıp isteyeceğim varsa faydası olur en azından
esraaa86 yasemin333 sizinle aynı durumdayım kürtaj olalı 50 gün oldu,şimdi yine bbk istiyoruz doktor ilk kayıpta hiçbi test yapmıyoruz dedi,ve keseyi görür görmz kan sulandırıcı başlıycam dedi,ama bnm de kafam da çok soru var
yasemin333 esraaa86 valla bir şekilde yaptıracağım birkaç tane daha kayıp yaşamak istemiyorum test için çok zor bir durum
Papatya24 yasemin333 Aynısını yaşadım, patoloji bebeğin sağlıklı olup olmadığına değil sadece mol gebelik var mıydı diye bakıyor dedi doktorum. Kromozom vb. bozukluk varsa genetik testte belli oluyor ben de yaptırmadım ilk gebelikte çok sık karşılaşılıyor bu testleri şimdi yaptırmana gerek yok dedi ama içim rahat değil hamile kalırsam hemen corasprine mi başlasam diyorum doktora söyleyip pıhtılaşma var mı onu bile bilmiyorum ama😕
yasemin333 Papatya24 mol gebelik hakkında çok bilgim yok açıkcası ama patoloji sonucuma normal bir sıkıntı yok demişti.Bebek sağlıklı olduğuna göre ya bende sıkıntı var ya da Allahın takdiri diye düşündüm.