Deletedmom327 canım ciğer geliştirici hiç vurulmadı doğumdan önce. Bebeğim 3180 gram ve 50 cm doğdu. Herhangi bi sağlık problemi yaşamadık çok şükür ama emme refleksi kuvvetli değildi gün geçtikçe kuvvetleniyor. Hastanede de girdiğim gece dahil 2 gece kalmış oldum 21 nisan 01.30 da girdik hastaneye 22 nisan 16.00 da çıktık. Ameliyat sonrası ilk yürüme baş dönmesi vs yapabilir ama sonrasında kendini iyi hissettikçe yürümeye çalış açılacaksın, baş ağrım olmadı ama omzum tutuldu sade kahve içmemi söylediler ama gastritim olduğu için korktum ve içmedim 🤷🏻♀️ Şimdi sırt ağrısı çekiyorum ama emzirmeden kaynaklı da olabilir emin değilim. Sondayı ameliyatta beni uyuşturduktan sonra taktılar hiç hissetmedim çıkarırken de hiç acımadı ama idrar yaparken biraz sızlama oluyor sonrasında. Hastane yemekleri beni asla doyurmadı dışarıdan da biley söylemeyin gazınız olur dediler ama çok pişmanım keşke bişeyler söyleyip yeseydim çünkü aç kaldıkça midemde gaz oldu hala gaz problemim var. Sen aç kalmamaya çalış ve gerçekten bol su iç. Su içtikçe sütün artacak. Ne istersen sor canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana ☺️