busra2512 Kızlar normalde yüzüme ellerime falan kullanıyorum hindistan cevizi yağı sizce göbeğime de sürsem çatlak için faydası olur mu? Kullanan var mı ya da fikri olan?
Ezgi05 busra2512 ben onu kullandım hamileliğim boyunca duştan çıkınca sürdüm ama şuanlık çatlağım yok 37 haftalığım 😂
Gamzedngdn busra2512 ben Hindistan cevizi yağını göbeğime sürmek için almıştım doktorumun önerisi üzerine 😊 sürebilirsin tabiki ☺️
Hasderluna busra2512 hamileliğimin başından beri tüm vücuduma sürüyorum çatlağım da olmadı şükür çok memnun kaldım, soğuk sıkım %100 hindistan cevizi yağı olması önemli
sukayhanacar Ezgi05 canım bişey sorucam ben lierac ve organik hindistan cevizi yağı aldımbi tanıdık hindistan cevizi tüylenme yapıyo dedi ben de ne alaka dedim ama sen de öyle bi etki oldu mu ?
Ezgi05 busra2512 yani bende faydası oldu bide ben düzenli sürmedim duştan duşa ama çatlayacağı varsa hertürlü çatlıyor zaten ben keşke sürseydim dememek için sürdüm 😂😂
Ezgi05 busra2512 ya ben kullanmaya başlamadan önce karnımda tüylenme oldu zaten göğsüme bacağıma falan da sürdüm oralarda bişey yok karnımda hamilelikten oldu herhalde
busra2512 Beyzasahin kaçıncı haftadan beri kullanıyorsun canım ben şu an 21 hafta 4 günlük hamileyim geç kalmış mıyım acaba 😀
Beyzasahin busra2512 canım ben hamileliğimin başından beri bişeyler sürüyorum😂 hindistan cevizini her sabah ve akşam hic üşenmeden sürüyorum baştan beri bence başla hemen şuan 26. Haftamdayım🙈
Gzdkskn Çok çabuk emiliyor sanki ya böyle nemli kaliyomus hissi olmuyor hiç 😣 bende göğüs pedi aldım ona sürüp göğsüme kapatıyorum 🙈🙈
busra2512 Hasderluna aktarlar da falanda oluyor sanırım değil mi tam bilmiyorum da ben gratisten almıştım
Gzdkskn busra2512 evet evet o şekilde değerlendirmek istedim çünkü karnıma sürünce nemli kalmıyor göğüslerime kullanıyorum bende😂😂
Hasderluna busra2512 aktarda da aynı marka ama daha pahalı satıyorlar, rossmann gratis watsons falan hep indirim yapıyordu ama avmler kapanınca oraya da ulaşım kalmadı ben en son file marketten aldım
busra2512 sukayhanacar ben internetten baktım tüylenme şikayeti çok görmedim canım ama bilemiyorum yine de
Ezgi05 sukayhanacar ben uzun süre yüzüme bile kullandım tüylenme yapmadım ama o sıra sivilce sorunum vardı ve Hindistan cevizi yağı aktif sivilceyi çoğaltıyormuş ondan dolayı yüzüme sürmeyi bıraktım hamileliğim de bacağıma göğsüme karnıma sürdüm tüylenme yapmadı
Minnaksever busra2512 ben hep onu sürdüm göbeğime gögüslerime soğuk sıkım doğal alabilirsin ama catladim yani genetik bişey bence tamamen