Busra1998 canım ben 35 yaşındayım… Kendimi bildim bileli pko luyum ne doğru düzgün adet oldum nede hamile kalabildim 😔😔 yılda 1 bilemedin 2 defa adet oluyordum (ilaç kullanmazsam) artık bıraktım ilaç kullanmayı, Dr um dedi eğer inat edip biraz daha kullanmaz isen rakim kanseri olmak için 1. Sırada sın 😔😔 83 kiloyu gördüm adet olamamak, olmak için kullandığım hormon ilaçları sebebi ile…
Klomen tedavisi, aşılama, tüp bebek ne yapturdıysam olmadı artık dedim benim buda benim imtihanım olmayacak hayırlısı böyleymiş 😇😇
Rejime başladım 6 ayda 22 kilo verdim…
kilo vermeye başladığımın 2. Ayında Bi başladı adetim tıkır tıkır olmaya başladım 😇😇
Beeeen 2 ay adeti üst üste görmeyen beeen evlendiğimin 2. Ayı gebe kaldım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Uzun oldu azcık kusura bakma 😔
Diyeceğim o ki lütfen ne inancını ne umudunu yitirme rabbim bittim dediğin de yettim der hayırlısı ile ne o evlat kokusundan seni mahrum eder, ne de kucağını boş bırakır…
Ama stres yapma, kocan ile yattığında oldumu ki çocuk diye düşünme 🤭🤭
Sevgiyle kal 💓💓
Gebe halim ile (36 haftalık olduk bile) sen ve senin gibi tüm evlat hasreti çekenler için dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻
Rabbim olanlara sağlık versin annelerine bağışlasın, olmayanlarıda arattırmasın hasret çektirmesin 🤲🏻🤲🏻🌼🌼🌼