momandboys Babysmumy haftaya cuma gidicem bende canım iyice büyüsün usg de daha net görünsün istiyorum
Elifaydogan06 momandboys 6.7 haftadan önce gitmeyin canım belli olmuyoe benim 6 da bile nokta kadardı :) 10. Haftada belli oldu kalp atışlarını duymuştum
Babysmumy Bnde kendim testle öğrendim sokağa çokma yasağı oldu ne yapmam gerektiği konsnda kararszm sizler kan tahlili yaptrdnz mı yoksa direk doktor seçimi yapıp randevu mu almalıyım 7.haftaya😊
rzsbaby Babysmumy ben evde test yaptım pozitif çıkınca hesapladım 7.haftamda randevu alıp doktora gittim virüsten dolayı sağlık ocağına gitmedim sonrasında da doktor birçok test istiyor zaten
Babysmumy Rumeysaaa kan testi ne için gerekiyor bir de doktor ayrı testler istyormş zaten orada yapılacaksa gerek var mı😊
Rumeysaaa Babysmumy önce gebe oldugunuz kesinlesmesi için bthcg testi yapılması lazım özel bir hastaneye gidip kanda gebelık baktırmak ıstıyorm dıyebılırsınız ondan sonra dr gebeysenız bir kac kan tahlılı yapıcaktır
Lara44 Bende 5 haftalık hamileyim fakat hala doktora gitmedim, sizler de sarı akıntı oluyor muydu bir de kasık ağrısı
Babysmumy rzsbaby bnde öyle yapmayı planlıyorum şuan bunu okuynca rahatladm peki doktor herhangi bir yorum yaptı mı daha önce gelme konsnda 😊
rzsbaby Babysmumy Yo hayır ben instagramdan da kadın doğum doktoruna sormuştum geç ki kaldim acaba diye hayır demisti panik yapma gideceğin doktorunu belirle ve git geç kalmadın demişti
Babysmumy Binnur54 bu belirtiler normalmiş panik yapacak bir şey yok bnce ama siz bide doktorunuza sorarsnz
Binnur54 Babysmumy evett normal belirtiler ben öyle korkmuyorum etrafımda çok fazla hamile var hep konuşuyoruz ilk zamanlar biizmde öyleydi falan diyorşar normal yani birde araştırıyorum ben çok
Emnemrahf Benim son adet 26 marttaydı 2 gün geçikti ama hâlâ test alıp yapmadım pazartesi sağlık ocağına gidip kan vercem İnşaAllah hamileyimdir ☺️