0Cerenk Kızlar evde internetten bulup evde denediğiniz değişik doğal testler var mıydı, bizimle paylaşır mısınız, veya böyle kendi kendinize ben hamileyim hissediyorum dediğiniz, bugün anormal belirtilerden bahsedelim biraz🤗
Aydeniz09 0Cerenk Aşırı derece de koku hassasiyeti. İlk belirtim buydu. Eşim parfüm sıkıyordu işe giderken ay neler diyordum adama iğrenç koktu kusucam bilmem ne diye.
Seva__sevaaaa 0Cerenk adet olucam bekliyodum hatta 1 gün önce testim koca negatifdi eşime dedim ki bu hamilelik konusunu kapat sıkıldım artık nolucaksa olsun ertesi uygulamada test yaparsan pozitiv çıka bilir yazınca test yaptım yaparkende bunu diyorum nerde bende o şans ikinci çizgi çıksın derkeeeen 2 ci çizgi silik çıktı ben şokkk allah herkese nasip etsin inşallah en kısa sürede herkes mutlu haber alsın 🙏🙏🙏
2020annesi 0Cerenk ben agda yaptirirken canim cok acidigi icin acaba mi diye dusunup test almistim cunku normalde pek acimaz☺️
Gunaysalman 0Cerenk benim gazım çoktu afedersiniz ama bakliyat da çok tüketmediğim halde neden oluyor diye düşünüyordum bir yandan da internetten gebelik forumlarına bakıyorum bir kadın yazmış ki belirtilerimden biri aşırı gaz çıkarmam oldu diye o zaman çok şüphelendim gittim hemen test aldım hamileymişim 😃
Gizemito Benim kayınvalidem benim hamile olduğumu kirpiklerimin birbirine karışmasından anlamış 🤭 Çok şaşırmıştım 🙊
mucizesusam 0Cerenk bennnn sacma saoan bi şekilde ogrendımm.yakın arkadasımın 3 tane cocugu var kahve ıcmeye gitmiştim 4. Ye hamıleyım die akşı cıkıodu test yaptın öı dedım evet negatıf ama ınanmıyorum dedi kocakarı testlerı buldum ınternetten ondan yapıcam dedi tamam dedım . İdrarını kaba yapıp kaynatınca beyaz beyaz kopuk oluosa hamılesın demeköiş kaynattı yaptı olmadı bana dedıki cabuk sende idrarını yal senınkiyşe karsılastıralım bakalım seninki nasıl olcak tamam dedım yaptık bembeyaz kopuk oldu benmki şoka girdim hiç beklemıodum Ve daha adetime 5 gğn vardı hemen test aldık yaptık pozitif cıktı suan 32 haftalık hamıleyım😅
Wonderanne 0Cerenk ben bariz bir şekilde en başından beri koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti bulantı kusma kasik agrisi ile seyreden bir hamilelik geçiriyorum gebeliğin ilk 2 haftasından itibaren başladı
Gulanelis 0Cerenk canım evdeki testlerin hiç biri doğru değil çünkü öyle bir test yok sen şimdi soyle bakalım senin belirtilerin neler yada belirti var mı?
Aslihansan 0Cerenk ilk hamileliğimin belirtisi yüzüme bakan herkesin sen hamilesin yüzünden belli demesiyle başladı 😂 tabi ven ciddiye almadım ama haklılılarmış alnımda hamile mi yazıyodu nedir nasıl anladılar hala çözemedim ve bunu en az 6 7 kişiden duymuştum 🤷🏼♀️